VIDEO Sindicatul Liber al Navigatorilor, la bilanț. Mihălcioiu: „Am lansat în 2019 un fond pentru navigatorii care se pensionează”

Sindicatul Liber al Navigatorilor și-a contabilizat, sâmbătă, realizările din acest an. Ultimele zile ale 2019 au adus la SLN nu doar bilanțuri, ci și festivități și, evident, vizita lui Moș Crăciun pentru copiii navigatorilor care au aderat la SLN.

CITEȘTE ȘI:

Președintele SLN, Adrian Mihălcioiu, a amintit faptul că Sindicatul aniversează 30 de ani de existență și a enumerat în cadrul evenimentului de sâmbătă proiecte lansate în 2019, amintind de începerea Proiectului European Skill Sea, negocierea tuturor contractelor colective de muncă pentru un număr de peste 120 de nave, asistarea familiilor navigatorilor răpiți în luna martie în Nigeria, finalizarea cazurilor de faliment ale navelor italiene Lady Gaia și Lady Gloria începute în 2016 ș.a.m.d.:

CITEȘTE ȘI:

Totodată, potrivit lui Adrian Mihălcioiu, în urma demersurilor SLN și ITF a fost recuperată, pentru navigatori, suma de 425.000 de dolari:

SLN a organizat sâmbătă o festivitate pentru copiii membrilor organizației. S-au cântat colinde și a avut loc și un moment… magic, fiind adus special un magician în acest sens, apoi Moș Crăciun a ajuns pentru a împărți darurile.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.