VIDEO Simona Halep și-a prezentat acasă trofeul de la Wimbledon: „Pentru Constanța joc mereu, pentru că este orașul meu de suflet. Vă promit să aduc o MEDALIE anul viitor!”

Simona Halep, câştigarea trofeului de Mare Șlem de la Wimbledon, s-a întors sâmbătă la Constanța, unde a fost întâmpinată și aclamată de mii de fani pe străzile orașului.

Primăria Constanța a organizat evenimentul, iar campioana a mers la bordul unui autobuz etajat al RATC și s-a plimbat prin oraș prezentându-şi marele trofeu câştigat la turneul de la Wimbledon, pe traseul bd. Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

Simona Halep a ajuns la 17:30 în Piața Ovidiu, unde mii de oameni au fost prezenţi şi au creat o atmosferă de vis. Campioana a urcat pe o scenă gigantică amplasată în Piața și a fost întâmpinată de un elicopter din care au fost aruncate confetti, fiind sincronizate astfel două momente importante: Ziua Aviației și prezentarea, la Constanța, a trofeului de la Wimbledon.

halep berechet

La ceremonia din Piaţa Ovidiu, tânăra Mara Berechet a cântat imnul României, alături de toţi oamenii din Piaţă, apoi Simona Halep a mulțumit constănțenilor pentru întâmpinare.

Cei mai buni sportivi sunt constănțeni

Campioana de la Wimbledon a punctat faptul că cei mai buni sportivi sunt… constănțeni, apoi i-a încurajat pe cei mai mici să creadă foarte mult în ei și să fie ambițioși.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei, Tania. A luat-o pe micuță în brațe și a prezentat-o mulțimii, iar aceasta a spus campioanei la microfon „Simona, te iubesc”.

„Promit ca la anul să aduc o medalie!”

Simona Halep a promis constănțenilor că, anul viitor, se vor întâlni din nou, când, probabil, se vor bucura de un alt moment similar.

Până să ajungă campioană la Wimbledon, Simona Halep a mărturisit faptul că pasiunea pentru tenis i-a fost insuflată de fratele ei.

La finalul întâlnirii Simonei Halep cu constănțenii, tinerii sportivi, alături de campioana de la Wimbledon, au aruncat mingi de tenis în mulțime și au părăsit scena asaltați de confetti.

tineri sportivi
halep
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.