VIDEO Senatorul Moga anunță JIHADUL pentru… primarii PSD: „Urmează o analiză foarte serioasă! Câțiva dintre ei nu vor mai candida…”

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă a fost adoptată, joi după-amiază, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, cu 238 de voturi pentru, fiind necesare minim 233 de voturi pentru succes. Din totalul de 464 de deputați și senatori, 399 de deputați și senatori au fost prezenți. S-au exprimat 245 de voturi, din care 3 anulate. Din cele 242 de voturi valabile, 238 au fost pentru, 4 împotrivă și nici o abținere. Astfel, cabinetul Dăncilă a fost debarcat.

CITEȘTE ȘI:

Social-democrații se resimt după moțiunea de cenzură și încă nu știu cauza principală pentru plecarea de la guvernare. Fie că vorbim de trădători, de propriile greșeli, dar și de președintele Klaus Iohannis care încalcă grosolan Constituția, PSD-iștii se resemnează totuși cu ideea că, oficial, sunt în opoziție.

Vineri, deputații Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan și senatorul Nicolae Moga au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au făcut o radiografie atât a dramaticei zile de ieri, pentru ei, cât și a viitorului politic al țării.

CITEȘTE ȘI:

În ceea ce privește viitorul politic, senatorul Moga a fost cel mai vehement dintre parlamentarii prezenți la conferință. Moga nu a scos un sunet despre propriile greșeli, dar a insistat pe lipsa de responsabilitate a președintelui Iohannis și pe trădătorii din PSD. Potrivit lui Moga, revenirea în opoziție este un prilej pentru curățarea partidului de acești trădători. Totodată, senatorul Moga a punctat faptul că urmează o analiză foarte serioasă privind primarii social-democrați, care se va face în toată țara, inclusiv la Constanța. Această analiză, potrivit senatorului, se va face după alegerile prezidențiale din luna noiembrie, dar înainte de alegerile locale din primăvara anului viitor.

În ciuda faptului că președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a precizat recent că este foarte mulțumit și mulțumit de primarii social-democrați din județul Constanța, ceea ce înseamnă că toți primarii în funcție vor candida pentru un nou mandat, potrivit lui Moga toți primarii social-democrați vor intra în această analiză și… câțiva dintre ei nu vor mai candida, astfel încât vor fi excluși primarii neperformanți, însă există posibilitatea ca unele localități, necontrolate încă de PSD, să fie recuperate.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *