VIDEO Se îngroapă securea războiului între PMP și PNL? Palaz, șocant: „Dau un semnal politic!”

Prima ședință din an a Consiliului Județean Constanța se anunța a fi una calmă, cu o singură excepție: proiectul de hotărâre privind solicitarea instituției către PNL Constanța de a acorda în folosință gratuită spațiul din municipiul Constanța, din strada Lavohari, nr. 2A către Teatrul de Stat Constanța.

Amintim că, pe 15 ianuarie a.c., PMP Constanța a depus proiectul prin care intenționa să forțeze mâna liberalilor constănțeni și să doneze unul din cele două sedii pe care aceștia le administrează. Organizația județeană a PNL funcționează într-un sediu din strada Traian, însă formațiunea politică este proprietar al sediului din Lahovari, obținut prin fuziunea cu PDL.

Toate așteptările duceau la un nou conflict între cele două formațiuni politice în plenul CJC, numai că, surpriză, situația s-a schimbat radical. Pe de altă parte, de câteva zile se vorbește de o tentativă de împăcare a celor două forțe politice locale. Aflate la cuțite în ultimii doi ani, nimic nu întrevedea răsturnarea de miercuri!

Președintele PMP și vicepreședinte al CJC, Claudiu Palaz, nu obișnuiește să cedeze prea ușor, iar după ce proiectele de hotărâre au curs și s-a ajuns la proiectul cu pricina, reacția sa a fost surprinzătoare: Retrag proiectul! Dau un semnal politic!

„Poate că această abordare sau modul în care s-a făcut această închiriere nu a fost chiar una prea dreaptă. (…) Nu vreau să se creadă și s-a lăsat impresia în presă că este un spațiu privat. Acest spațiu nu a fost niciodată pe persoană fizică al nici unui partid, toate partidele au spații de la stat!”, a spus Palaz.

pnl cjc
Grupul PNL din Consiliul Județean

Imediat după aceste precizări, a urmat un dialog între vicepreședintele CJC și consilierii județeni liberali, Stelian Gima și Marian Crușoveanu:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *