VIDEO Sala Polivalentă, în BLOCAJ? Făgădău: „Dacă prezumptivul proprietar insistă ca lucrurile să nu meargă în Constanța, încep să redactez PLÂNGERI PENALE!”

Consilierii municipali s-au reunit marți în ședința ordinară pentru luna iunie, în campusul Universității „Ovidius”, în cadrul căreia au adoptat mai multe proiecte de hotărâre, printre care cel privind aprobarea procedurilor de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul obiectivului de investiții Sală Polivalentă – 5.000 de locuri, realizat prin Compania Națională de Investiții.

clm

În noiembrie 2016, CNI a demarat procedurile de licitare pentru proiectul care vizează construirea unei Săli Polivalente cu 5.000 de locuri în municipiul Constanţa, în zona Badea Cârțan. În valoare de aproape 62 de milioane lei, proiectul beneficiind de noi de sprijin guvernamental în decembrie 2018. Între timp, a mai apărut o belea: pe respectivul amplasament se pare că există un… proprietar. A existat un adevărat tămbălău cu privire la acea locație, existând o societate comercială proprietar, care a vândut Clubului Sportiv Metalul Constanța și care, ulterior, l-ar fi vândut fostului consilier PSD – Mihai Valentin Sârghie.

La ședința CLM de marți a participat și vicepreședintele clubului Metalul, care a intrat în conflict cu primarul Decebal Făgădău. Primarul consideră că nu există în realitate un proprietar al amplasamentului, ba chiar suspectează o serie de ilegalități privind tranzacțiile menționate.

Sumele estimate către expropriator aferente despăgubirilor sunt în cuantum de aproape 124.500 de euro, pe care reprezentanții clubului sportiv o consideră mult prea mică, evident considerând că sumele pentru despăgubiri ar trebui să fie mult mai mari.

Discuțiile s-au aprins și primarul Făgădău a tranșat dialogul: dacă prezumptivul proprietar insistă să blocheze proiectul guvernamental, va depune… plângeri penale. Totodată, Făgădău le-a arătat pisica celor care blochează proiectul, arătând că și-au făcut facturi între ei.

La votul final, proiectul a fost adoptat de consilierii locali municipali. Excepție au făcut consilierii PNL, care s-au opus.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “VIDEO Sala Polivalentă, în BLOCAJ? Făgădău: „Dacă prezumptivul proprietar insistă ca lucrurile să nu meargă în Constanța, încep să redactez PLÂNGERI PENALE!”

  • marți, 25 iunie 2019 la 11:41
    Permalink

    Cu siguranta Surghe nu este proprietar al terenului, el este un oportunist. Terenul l-a luat de la Somaco, care l-a inchiriat pe o perioada determinata. Ceea ce incearca sa faca e o mare escrocherie, prin care intarzie inceperea lucrarilor si nu va castiga nimic, cu exceptia unui dosar penal eventual. Sa-si ia drak boarfele si sa plece ca nu e proprietar nici pe teren si nici pe cladire

    Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *