VIDEO S-a lansat organizația județeană a partidului Alianța pentru Unirea Românilor: „Transmitem declarația de INDEPENDENȚĂ față de politicienii de la București, care vor doar banii constănțenilor!”

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), constituit la 1 Decembrie 2019 la Alba-Iulia, a lansat, sâmbătă, organizația județeană Constanța. Mișcarea unionistă, asociațiile civice, ale minorităților și cetățenii care l-au susținut pe independentul George Simion la alegerile pentru Parlamentul European s-au constituit în cadrul acestui partid, care își propune să participe la alegerile locale și parlamentare din acest an.

aur
Lansare AUR Constanța

Evenimentul de lansare a organizației județene Constanța a AUR a avut loc la Teatrul Elpis din municipiu, de la 13:00, unde s-au strâns peste 200 de persoane, membri, simpatizanți și candidați la alegerile locale și a început pe coloana sonoră din seria Pirații din Caraibe. De asemenea, au mai participat și diverse personalități locale, precum președintele comunității elene Elpis Constanța, Anton Traian Antoniadis, analistul politic Mihai Petre și președintele Asociației Casa Mării Negre, Dorin Popescu – în calitate de invitați, dar și lideri ai minorităților naționale, precum președintele comunității rușilor-lipoveni Constanța Galuboe More, Nicolae Artion. Evenimentul a fost moderat de Ionuț Dulgheriu.

Antoniadis a tat tonul lansării organizației județene, exprimându-și continuarea susținerii din partea sa pentru George Simion. Partidul AUR este dispus să sprijine comunitatea elenă și eventuala candidatură a lui Antoniadis pentru Primăria Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Petre a urat succes în alegeri și numai proaspetei formațiuni politice:

CITEȘTE ȘI:

Emil Letca, președinte AUR Constanța

Un tânăr antreprenor a fost desemnat președinte al AUR Constanța, cu un mandat scurt, până după alegerile locale.

emil letca 1
Emil Letca

Emil Letca a subliniat faptul că organizația județeană se poziționează împotriva politicienilor de la București care văd Constanța doar ca pe un punct estivalo-fiscal:

Robert Eusebiu Spârcaci este candidatul AUR pentru Primăria Cernavodă:

CITEȘTE ȘI:

Pentru localitatea Lumina, AUR Constanța a desemnat-o pe Anișoara Floroaei. Fost membru și trezorier al PNL, Floroaei a locuit și în diaspora și, odată cu revenirea în țară, s-a alăturat AUR.

anisoara floroaei
Anișoara Floroaei

Libertatea a fost folosită de români pentru… exod!

Dorin Popescu, fost diplomat și actual președinte al think-thank-ului Asociația Casa Mării Negre, a subliniat faptul că românii și-au folosit libertatea în ultimii 30 de ani pentru a… pleca din țară.

dorin popescu
Dorin Popescu

Astfel, odată cu lansarea AUR Constanța, Popescu a arătat că oprirea acestui exod ar trebui să fie un obiectiv major al partidului.

CITEȘTE ȘI:

Simion, despre Constanța, poarta de intrare și ieșire a țării

George Simion s-a adresat susținătorilor constănțeni, cărora le-a expus faptul că partidul va refuza finanțarea de la bugetul de stat, fiind, din această perspectivă financiară, complet transparent, în sensul că fiecare donator va fi cunoscut. Poartă de intrare și ieșire a țării, Constanța reprezintă pentru AUR un județ de maxim interes:

Pe parcursul acestei luni vor avea alte lansări de filiale ale Alianța pentru Unirea Românilor, precum în Madrid (19 ianuarie), Cluj (20 ianuarie), Baia-Mare (21 ianuarie), Focșani (23 ianuarie), Iași (24 ianuarie) și Roma (26 ianuarie).

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.