VIDEO Rizea (USR-PLUS), la tribuna Parlamentului: „Din cauza PSD am intrat în politică. Ni se spunea Republica Mazăre. Administrație: Zero”

Deputatul constănțean al USR-PLUS, Cristina Rizea, a avut miercuri o declarație politică în Parlament, criticând vehement amendamentele PSD depuse la proiectul Legii bugetului de stat. Rizea a subliniat că am intrat în politică din cauza PSD:

Urmăresc de câțiva ani activitatea parlamentară, guvernamentală și locală a PSD. Activitatea lor a fost motivul implicării mele în politică. Simțind ca robinetul cu bani publici la care au fost legați în ultimii 30 de ani nu va mai curge, colegii de la PSD, au organizat un spectacol sinistru, zilele acestea, chiar aici in plenul parlamentului.   20 de ani a condus PSD județul Constanta. Ni se spunea “Republica Mazăre”. Administrație? ZERO. Puțină spoială înainte de alegeri si atât. În rest afaceri imobiliare. Retrocedări dubioase, aprobări de construcții pe faleză, pe plajă sau pe situri arheologice, blocuri între blocuri, mall-uri prin parcuri – cam orice și-au dorit asociații, apropiații sau cei care plăteau prețul cerut.  După aceasta perioada s-a produs o “minune”. PSD a produs mii de amendamente în câteva zile. PSD “vrea” să facă treabă. PSD este “interesat” de soarta cetățenilor. Chiar daca le-au scris de ochii lumii, nicidecum cu intenții serioase, tot au muncit mai mult decât în ultimul deceniu. Stimați pesediști, românii și-au dat seama că miile de amendamente depuse de voi sunt de fapt un pomelnic al nerealizărilor și eșecurilor voastre din ultimii 30 de ani. Cu ipocrizie, ați propus amendamente având ca obiect promisiunile voastre electorale din 2016 cu care ați păcălit oamenii să vă voteze.  PSD Constanța a fost permanent “preocupat” de sănătatea cetățenilor.. Au ales un manager “excepțional” pentru spitalul municipal (sic! județean – n.r.). Bun executant. Din păcate competențele managerului erau pentru o altă specialitate, apreciată de clanul PSD local. Pentru aceste competențe, managerul a fost “recompensat” cu o condamnare definitivă, cu executare, pentru corupție”, a transmis Cristina Rizea:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *