VIDEO Relațiile USR-PNL au atins punctul de FIERBERE! Stelian Ion: „Primim semnale ÎNGRIJORĂTOARE! Trebuie să ne întoarcem la constănțeni”

USR-iștii constănțeni au organizat duminică o conferință de presă cu prilejul căreia au anunțat noua conducere a organizației județene, dar și pentru a reclama faptul că blocajul din coaliția de guvernare locală a depășit limita suportabilității și cele două tabere trebuie să se așeze din nou la masa negocierilor.

USR-iștii reclamă faptul că protocolul de colaborare nu este respectat, atribuțiile viceprimarului Florin Cocargeanu sunt drastic limitate, practic acesta este izolat și multe, multe altele. Pentru a da greutate celor invocate, USR-iștii s-au afișat cu cavaleria grea, respectiv ministrul Justiției, Stelian Ion. De altfel, Stelian Ion a purtat parcă intenționat o cămașă galbenă pentru a transmite… un mesaj.

stelian ion
Stelian Ion

Sensurile unice, regulamentul de taxi, regulamentul parcărilor, de gospodărire ș.a.m.d., toate acestea sunt numite de primarul Vergil Chițac terapie de șoc. Stelian Ion nu înghite astfel de exprimări și consideră că prea mult timp constănțenii au fost șocați. De asemenea, demnitarul constănțean susține că modul arogant de abordare din partea primarului – pe ton imperativ – trebuie să înceteze. Pentru ca tensiunea politică să înceteze, Stelian Ion arată că liberalii și USR-iștii trebuie să se așeze din nou la masa negocierilor:

În cadrul conferinței de presă, deja-fostul președinte al USR Constanța, senatorul Remus Negoi, a precizat faptul că au fost deja o serie de discuții cu președintele organizației municipal a PNL – Septimiu Bourceanu și președintele PNL Constanța – Bogdan Huțucă, pentru deblocarea situației. De asemenea, cu Vergil Chițac încă nu a existat nici un fel de dialog:

Proaspătul președinte al USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, este revoltat de faptul că Primăria Constanța continuă proiectele fostului primar social-democrat, Decebal Făgădău și, mai rău, le continuă… prost. USR-iștii au multe de reclamat și Caragheorghe a înșirat ceea ce îi deranjează:

Viceprimarul Constanței, Florin Cocargeanu, a arătat faptul că atribuțiile sale sunt călcate în picioare de primarul Chițac și de city-managerul Felicia Ovanesian, este complet izolat și este revoltat de faptul că un om aflat în subordinea sa, Horia Constantinescu, își permite să îl atace constant. Cocargeanu a subliniat că sub nici o formă nu va putea colabora cu Horia Constantinescu:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *