VIDEO RĂZBOI între Orban și Chițac, la Constanța: „Știu toată istoria candidaturii lui… Dacă vă aduceți aminte, a PLECAT din PNL!”

Luni seară are loc conferința județeană a PNL Constanța. La eveniment participă președintele în funcție Ludovic Orban și Florin Cîțu – premier, alături de mulți alți miniștri și lideri din teritoriu. Un moment extrem de delicat s-a produs încă de la sosirea lui Orban la Casa de Cultură a Sindicatelor, când a fost întrebat cum i se pare… orașul Constanța. Orban a zâmbit și a fugit în sală:

Invitat să ia cuvântul, Ludovic Orban a arătat de ce a plecat de la discuțiile cu jurnaliștii: avea planificată o răfuială cu primarul Constanței, Vergil Chițac. Amintim că actualul primar a fost impus practic de Orban pentru a candida la alegerile locale din 2020, iar astăzi Chițac i-a întors spatele, susținându-l pe Florin Cîțu. Orban i-a reproșat comportamentul primarului Constanței, fiind foarte aproape de a menționa cuvântul trădare, mai ales după ce în 2017 a plecat din partid cu mare scandal. Vizibil afectat de cuțitul în spate din partea lui Chițac, Orban l-a tocat pe primar, dar a precizat și că nu regretă decizia, întrucât astfel PNL Constanța, pentru prima dată, a câștigat Primăria:

Vergil Chițac nu a rămas dator președintelui PNL și a vorbit despre faptul că el a fost trădat de conducerea de atunci, în sală fiind prezent și fostul președinte Gheorghe Dragomir, care a ascultat stupefiat pledoaria plictisitoare a primarului Constanței. Orgoliul rănit a fost scuza lui Chițac pentru scandalul din 2017, iar la final a precizat că dorește să contribuie la echipa PNL:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.