VIDEO RAJA consolidează parteneriatul cu Ambasada Israelului. Ambasadorul David Saranga, la Constanța: „Din Uniunea Europeană, România este, pentru noi, una dintre cele mai apropiate țări”

Relațiile de colaborare dintre SC RAJA SA și companii din Israel au primit recunoaștere și s-au consolidat, marți, cu prilejul vizitei de lucru a Excelenței Sale, Ambasadorul Statului Israel în România – David Saranga, la compania constănțeană.

RAJA s-a impus în ultimii ani, atât în țară cât și peste hotare, în rândul operatorilor de profil, iar calitatea serviciilor furnizate, recunoscută prin certificările europene, răspunde tuturor cerinţelor şi solicitărilor internaţionale din domeniul apei, calitate certificată şi de relaţiile de colaborare cu cei mai mari specialişti din lume, așa cum a punctat directorul general al RAJA, Felix Stroe, în deschiderea evenimentului:

Ambasadorul David Saranga – cunoscător al limbii române – a vorbit la superlativ despre managementul RAJA și a lăudat parteneriatul strategic dintre România și Israel, concluzionând cu faptul că România este „una dintre cele mai apropiate țări față de Israel”:

În finalul întrevederii, Felix Stroe a apreciat că ultimii 15 ani de dezvoltare continuă a RAJA au plasat compania drept „cea mai modernă din Europa centrală și de est”:

Colaborarea RAJA – companii din Israel a început în 2009, prin zonarea rețelei de distribuție în municipiul Constanța, în colaborare cu Myia Water Israel, iar în anul următor automatizarea centralizată a surselor de apă din zona Cobadin s-a realizat cu Motorola Solutions Inc. Aceeași companie, în 2013, a furnizat către RAJA echipamente pentru transmiterea datelor la distanță. Următorii ani au fost marcați de vizite reciproce, care s-au concretizat, la 19 mai 2016, prin semnarea Protocolului de colaborare dintre RAJA și Hagihon Company Ltd. cu privire la eficientizarea activității de exploatare și management al rețelelor urbane de apă și apă uzată. Anul trecut, RAJA a participat la WATEC 2019, în Tel Aviv, unde compania locală a continuat discuțiile cu privire la amenajarea a cinci parcuri fotovoltaice în județul Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Ambasadorul Israelului s-a întâlnit cu… muftiul

După vizita de lucru de la RAJA, ambasadorul Israelului s-a întâlnit cu Muftiul Cultului Musulman din România, Muurat Iusuf, cu care a conversat despre relațiile excelente de conviețuire dintre comunitatea evreiască și cea musulmană locale.

saranga muftiu

Reprezentantul cultului musulman i-a prezentat înaltului diplomat israelian istoria comunității pe care o conduce, ale cărei origini pe teritoriul României datează încă din secolul al XIII-lea.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *