Spread the love

Drama legată de Cazinoul din Constanța continuă. Contestațiile pe bandă rulantă și legea proastă a achizițiilor publice au făcut ca noi, constănțenii, să ne uităm neputincioși la clădirea simbol a orașului nostru care nu poate fi restaurată.

În şedinţa de Guvern de luni, premierul demis Viorica Dăncilă a anunţat că marți va fi semnat contractul pentru demararea lucrărilor de reabilitare a Cazinoului Constanţa. Astfel l-a trimis, pentru a doua zi, pe vicepremierul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale, la Constanța. Suciu, a venit marți la Constanța, dar nu pentru semnarea contractului. La scurt timp după anunțul lui Dăncilă, în ultimele ore, practic, în care se putea depune o contestație, asocierea de firme conduse de Eldiclau SRL, participantă la licitațiile trecute, a depus o nouă contestație la CNSC! Contractul pentru începerea lucrărilor nu a mai fost semnat, iar Suciu a avut la Constanța un singur rol, acela de a-și pune cenușă în cap.

CITEȘTE ȘI:

PSD a fost la guvernare trei ani. După câștigarea alegerilor parlamentare, în 2016, primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, jubila, precizând faptul că legea achizițiilor publice se va schimba. Numai că majoritatea parlamentară pe care se baza Făgădău, din care făceau parte și cei opt (între timp șapte) parlamentari ai PSD Constanța nu a rezolvat absolut nimic! În ceasul al 12-lea, deputatul George Vișan a inițiat în luna martie un proiect de lege de modificare a legii achizițiilor publice. În ciuda majorității, Guvernul NU a susținut proiectul!

CITEȘTE ȘI:

Vineri, președintele PSD Constanța, Felix Stroe; senatorul Ștefan Mihu și deputații Radu Babuș și George Vișan au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia Babuș a precizat faptul că și-ar fi dorit și… sprijinul PNL în subiectul Cazinoului din Constanța:

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *