Spread the love

Consilierii locali municipali au adoptat, marți, proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire imobil locuire colectivă, investitor SC VDT Construct Impex SRL, viitoarea construcție urmând să fie amplasată pe str. Lucian Blaga din cartierul Palazu Mare.

Mai mulți locuitori din acest cartier au fost prezenți la ședința Consiliului Local Municipal și discuțiile au ajuns repede în ipostaza de scandal. Orașul Constanța este unul al dezbaterilor intense privind construcțiile de imobile, instanțele judecătorești fiind pline de contestații, iar politicienii se întrec în proba de salvat spațiul verde viteză. Astfel, apariția a încă unui bloc de 10 etaje i-a scos din sărite pe locuitorii din Palazu Mare, care susțin că vor sufoca zona și au solicitat primarului Decebal Făgădău să fie găsită de urgență soluția de stopare a proiectului:

Proiectul privind construirea imobilului din Palazu Mare, disponibil integral AICI, a fost adoptat de consilierii municipali. Totodată, față în față cu revolta, consilierii social-democrați au trântit ulterior două proiecte, acestea nu au mai fost adoptate, fiind vorba de cele referitoare la aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de bd. 1 Mai vechi și str. Timonei și aprobarea Planului urbanistic zonal pentru zona delimitată de str. Unirii, str. Slt. Ghe. Economu și limite cadastrale.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *