VIDEO PSD vrea ALEGERI ANTICIPATE. Felix Stroe: „Poporul și-a dat seama că a fost mințit, înșelat. Tot ce s-a promis NU s-a realizat”

Parlamentarii PSD Constanța, senatorul Felix Stroe și deputații Lucian Lungoci și Cristina Dumitrache, au organizat joi o conferință de presă la sediul cabinetelor parlamentare. Social-democrații consideră că alegerile anticipate sunt o necesitate, pentru că opțiunea electorală a românilor s-a schimbat și, prin urmare, actualul Legislativ nu mai reprezintă voința populară.

Felix Stroe a vorbit despre vânzarea acțiunilor statului la companiile naționale – aici fiind vorba și de Portul Constanța, aeroportul Mihail Kogălniceanu sau Canalele Navigabile – dar și de permiterea vânzării de terenuri agricole către cetățeni străini. Stroe a subliniat că PSD se opune vânzării acțiunilor companiilor statului:

În privința vânzării de terenuri, Felix Stroe a precizat că este o altă metodă de a lovi în fermierii români, pe lângă faptul că nu i-au despăgubit corespunzător după seceta de anul trecut:

În esență, social-democrații arată că alegerile anticipate sunt o necesitate și PSD susține această idee:

La rândul său, deputatul Lucian Lungoci a arătat că coaliția de guvernare PNL – USR-PLUS – UDMR guvernează împotriva românilor:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *