VIDEO PSD și PNȚCD, împreună la prezidențiale… și la locale. Pavelescu, la Constanța: „Două partide ireconciliabile de 30 de ani, împotriva lui Iohannis, care are apucături de sorginte totalitară!”

Întrunire politică inedită, luni, la sediul PNȚCD din Constanța, unde s-au reunit președintele partidului la nivel național, Aurelian Pavelescu; președintele formațiunii locale – Adrian Țapliuc, pe de-o parte și președintele PSD Constanța, Felix Stroe și senatorul social-democrat Ștefan Mihu, de cealaltă parte.

PSD și PNȚCD au o colaborare încă de la alegerile europarlamentare din primăvară, pe care îl continuă și la alegerile prezidențiale. Evident, PNȚCD susține candidatul PSD, Viorica Dăncilă, pentru turul doi, care va avea loc pe 24 noiembrie.

CITEȘTE ȘI:

Pavelescu a explicat de ce o susține pe Dăncilă și l-a acuzat pe președintele în funcție, contracandidatul și favoritul clar al turului doi, Klaus Iohannis, de… apucături totalitare. Evident, Pavelescu a punctat faptul că sprijinul pe care PNȚCD îl acordă PSD nu este contrar principiilor țărăniste trasate în anii 1990 de Corneliu Coposu:

De partea cealaltă, Felix Stroe nu a insistat pe Iohannis, ci pe parteneriatul dintre cele două partide, afirmând faptul că acesta va continua și în 2020, la alegerile locale, când dacă vor avea candidați mai bine clasați ca ai noștri în anumite localități îi vom sprijini:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *