VIDEO PSD-iștii, îngroziți de ideea unui Guvern condus de Ludovic Orban. Deputatul Babuș: „Doamne ferește! Românii nu merită așa ceva!”

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă a fost adoptată, joi după-amiază, în plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților, cu 238 de voturi pentru, fiind necesare minim 233 de voturi pentru succes.

Dintr-un total de 464 de deputați și senatori, 399 de deputați și senatori au fost prezenți. S-au exprimat 245 de voturi, din care 3 anulate. Din cele 242 de voturi valabile, 238 au fost pentru, 4 împotrivă și nici o abținere. Astfel, cabinetul Dăncilă a fost debarcat.

CITEȘTE ȘI:

Social-democrații se resimt după moțiunea de cenzură și încă nu știu cauza principală pentru plecarea de la guvernare. Fie că vorbim de trădători, de propriile greșeli, dar și de președintele Klaus Iohannis care încalcă grosolan Constituția, PSD-iștii se resemnează totuși cu ideea că, oficial, sunt în opoziție.

Toate partidele politice au fost invitate,pentru vineri, de președintele Klaus Iohannis la consultări, însă PSD a refuzat invitația.

CITEȘTE ȘI:

Cu social-democrații în opoziție, urgența națională este formarea unui guvern. Despre posibilitatea ca președintele PNL, Ludovic Orban, să fie următorul premier social-democrații sunt… îngroziți.

Vineri, deputații Cristina Dumitrache, Radu Babuș și George Vișan și senatorul Nicolae Moga au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia Babuș a ironizat venirea liberalilor la guvernare, punctând faptul că liberalii Raluca Turcan, Roberta Anastase, Vasile Blaga sunt urmași ai Brătienilor. Referitor la posibilitatea ca Orban să fie următorul premier, deputatul a precizat că românii nu merită așa ceva.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *