VIDEO PSD Constanța salută PROTESTUL AUR împotriva vânzării acțiunilor statului de la Port și Aeroportul „Kogălniceanu”. Țuțuianu: „În vremuri de criză, acțiunile NU au valoarea lor reală”

Parlamentarii PSD Constanța au inaugurat vineri sediul destinat activității legislative. Alături de deputații Marius Horia Țuțuianu, Cristina Dumitrache și Lucian Lungoci, președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe, a arătat că este de acord cu orice protest pașnic:

Pe larg, a vorbit deputatul Țuțuianu, care a explicat că, în vremuri de recesiune economică, acțiunile statului scad și nu pot fi achiziționate la valoarea lor reală, ceea ce înseamnă că statul vine companiile românești… pe nimic:

Amintim că Asociația Patriot și parlamentarii AUR Constanța organizează o acțiune de protest la Instituția Prefectului Constanța. Motivul pichetării îl reprezintă inițierea proiectului de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Astfel, președintele Asociației Patriot, Alexandru Simion și parlamentarii AUR, senatorul Sorin Mateescu și deputatul Dumitru Viorel Focșa, se opun actului normativ, trăgând un semnal de alarmă: Portul Constanța, aeroportul Mihail Kogălniceanu și Administrația Canalelor Navigabile… nu sunt de vânzare.

Protestul inițiat de Asociația Patriot din Constanța este autorizat de Primăria Municipiului Constanța și va avea loc sâmbătă, la Instituția Prefectului Constanța, de la ora 11:00.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.