VIDEO PROTEST la Constanța, împotriva certificatului de vaccinare. S-a URLAT în „cazarma lui Chițac”: „Mă p*ș pe aprobarea ta! Nu ne trebuie ca să ne cerem drepturile!”

Este protest sâmbătă la Constanța. Evenimentul de la Instituția Prefectului Constanța a început de la 18:00, cu o serie de probleme: jandarmii nu au dorit să îi lase pe organizatori să inițieze protestul, îndreptat împotriva certificatului de vaccinare, care – cel mai probabil – va fi valabil de luni în municipiul Constanța.

protest 2

Inițial, organizatorilor li s-a respins solicitarea, întrucât are loc un alt eveniment. Numai că respectivul eveniment era programat pe bd. Tomis și nu la Prefectură. Când numărul protestatarilor a crescut, jandarmii s-au retras în dispozitiv. Peste 200 de persoane s-au strâns la protest și au condamnat viitoarele reguli care se vor institui în județ și oraș, în special împotriva certificatului de vaccinare.

A fost o adevărată agora de la 18:00, vorbitorii atingând nu doar certificatul de vaccinare, ci și… purtarea măștii de protecție în școli, biserica ortodoxă, guvernul mondial ș.a. Evident, s-a vorbit și despre Congresul PNL, la care au participat astăzi 5.000 de persoane, în spațiu închis, deși Bucureștiul a trecut deja în scenariul roșu.

Unul dintre organizatori, Maria Șandor, care s-a făcut de altfel remarcată și la protestele din primăvară, a… urlat, literalmente, la primarul Vergil Chițac, căruia i-a spus că „mă p*ș pe aprobarea ta, nu îmi trebuie aprobare ca să îmi cer drepturile”:

Spre final, a participat și deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa, care a subliniat faptul că, odată cu câștigarea Congresului PNL de către Florin Cîțu, vor urma vremuri și mai grele, din cauza acestor neomarxiști, care respectă o agendă străină:

Evenimentul de la prefectură continuă cu un mars prin oraș. De data aceasta, traseul nu a mai fost anunțat, întrucât – data trecută – jandarmii, potrivit organizatorilor, i-au înconjurat pe protestatari cu mașini ale Jandarmeriei și i-au alungat pe cetățenii care au dorit să se alăture.

Protestul este programat să fie reluat și mâine, de la aceeași oră, tot la Instituția Prefectului.

protest 3
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *