VIDEO PROTEST în Piața Ovidiu. PNL, PSD și USR la un pas de… SUSPENDARE a regulamentului zonei peninsulare

Tensiuni tot mai mari între riveranii din zona peninsulară și primarul Vergil Chițac. Sâmbătă, de la 12:00, a avut loc o nouă acțiune de protest în Piața Ovidiu, de data aceasta mai vehementă și la care au participat și politicienii locali. După mai multe zile de întâlniri între antreprenorii locali și partidele politice, sâmbătă s-a pus piciorul în prag: regulamentul zonei peninsulare trebuie suspendat! În caz contrar, va avea loc săptămâna viitoare un protest la Primăria Constanța, pe lângă celelalte acțiuni juridice.

La protestul de sâmbătă au participat, din partea USR – parlamentarii Stelian Ion și Remus Negoi; președintele organizației, Dumitru Caragheorghe, viceprimarul Florin Cocargeanu și consilierul Mihai Ochiuleț; din partea PSD – consilierii locali Costin Răsăuțeanu și Dede Perodin și, din partea PNL, senatorul Septimiu Bourceanu – președinte al organizației municipale și consilierul Costin Avătavului. De altfel, cele mai mari așteptări sunt de la PNL, iar senatorul Bourceanu a precizat faptul că a strâns o echipă de juriști și, duminică, se va întâlni cu cei de la USR:

Din perspectiva USR, lucrurile rămân la fel: regulamentul trebuie suspendat, iar Dumitru Caragheorghe a precizat faptul că de luni vor începe demersurile în acest sens. Aceeași părere o împărtășeșc și consilierii PSD.

Ca o intervenție mai degrabă în nume personal, din perspectiva competiției de la alegerile locale de anul trecut, deputatul Stelian Ion a arătat faptul că primarul Chițac trebuie să coboare din turnul de fildeș și să discute cu cetățenii și cu toți consilierii locali care vor să îl ajute:

Potrivit avocatului Emil Tatu, unul dintre apărătorii celor din peninsulă, protestul este programat pentru joi, 25 noiembrie, în fața Primăriei Constanța:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *