VIDEO PROTEST al fermierilor dobrogeni în mai multe localități din județul Constanța

În continuarea suținerii revendicărilor și în semn de solidaritate alături de colegii agricultori din țară, Asociația Producătorilor Agricoli din Dobrogea (APAD) s-a asociat acestora astăzi, 07.04.2021, prin organizarea unor mișcări de protest în fața mai multor Primării din Dobrogea, printre care primăriile din localitățile Chirnogeni, Comana, Mereni, Cobadin. Fermierii dobrogeni alături de ceilalți fermieri din tară sunt nemulțumiți față de neincluderea în bugetul anului 2021 a sumelor promise pentru despăgubirea culturilor de primăvară afectate de seceta din anul 2020.

protest fermieri 3

Fermierii dobrogeni continuă să solicite susținerea unei strategii de dezvoltare durabilă cu soluții specifice și cu alocări financiare consistente pentru amenajarea stațiilor de pompare și a canalelor de irigații.

Să nu uităm că Dobrogea a fost și este cea mai calamitată zonă la nivelul României, este zona care se confruntă cu un grad mare de ariditate, cu un risc extrem de ridicat de deșertificare”, au precizat reprezentanții Asociației.

protest fermieri 1

Manifestările au început la ora 14, simultan cu mișcarea colegilor din restul țării și au constat în deplasarea utilajelor agricole, tractoare, de la sediile agricultorilor până la Primărie, unde au staționat pentru aproximativ o oră:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.