VIDEO PROTEST al elevilor constănțeni la alegerile PNL. AEC a solicitat lui Orban și Cîțu respectarea legii privind transportul județean

Elevii constănțeni nu s-au lăsat. După ce le-a fost refuzată organizarea acțiunii de protest de către primarul Vergil Chițac, aceștia nu s-au lăsat și au protestat luni la Casa de Cultură a Sindicatelor. 20 de elevi, conduși de președintele Asociației Elevilor din Constanța, Ariana Dudună, s-au așezat pe platou și au solicitat acordarea drepturilor privind transportul școlarilor.

protest elevi aec 2

Luni seară are loc conferința județeană a PNL Constanța, iar elevii au dorit să discute cu premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban și… au reușit. Au fost destul de gălăgioși, dar au avut și multe reproșuri, mai ales către președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, care se scuză întrucât nu a primit fonduri de la bugetul de stat, așa cum a spus Ariana Dudună:

Florin Cîțu și Ludovic Orban au discutat cu elevii, iar șeful liberalilor a precizat faptul că trebuie făcută o evaluare a costurilor:

orban 9
citu 7

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.