VIDEO PROTEST al AUR la Constanța. Simion: „România NU mai este de vânzare! Polonezii și cehii nu au făcut ce au făcut TÂLHARII noștri. Vom CONDUCE țara!”

Liderii naționali ai Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion și Claudiu Tîrziu, au participat sâmbătă la Constanța la un protest menit să transmită un mesaj clar: Portul Constanța și toate celelalte companii de stat nu sunt de vânzare. Alături de Tîrziu și Simion au mai participat la protestul de la 15:00 de la Instituția Prefectului parlamentarii AUR Constanța – deputații Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei și senatorii Sorin Cristian Mateescu și Evdochia Aelenei, dar și sute de membri și susținători ai partidului.

protest aur 1

Amintim că Guvernul a inițiat un proiect de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

protest aur 2

Dintre toți vorbitorii, evident, Simion a fost cel mai vocal și mobilizator și a mulțumit numeroșilor participanți pentru prezență, cărora le-a spus că „de la Constanța ducem mesajul libertății în toată țara”:

„Suntem aici pentru a spune un NU hotărât vânzării României, bucată cu bucată. Au mai rămas câteva bucăți care nu au fost vândute și la început de an au tăbărât pe ele. V-am zis: e nevoie și de voi să trageți un semnal de alarmă și să spuneți tuturor celor care vor Portul Constanța, CEC, Transgaz, aeroporturile, că le transmitem un mesaj foarte clar: România nu mai este de vânzare! Nu puteți să ne cumpărați pe toți! Mai este o suflare românească care se luptă pentru libertatea României! Este o crimă ce se întâmplă în aceste zile. Vor să distrugă mineritul, minerii ne-au chemat la ei și le-am luat apărarea de la tribuna Parlamentului. Voi, constănțenii, ne-ați chemat la acest miting impresionant. Se adună mai mulți oameni la Constanța decât la București… România, trezește-te! (…) Au dat înapoi și au zis că nu mai vând, atunci de ce au mai dat legea? Polonezii nu au făcut cum au făcut tâlharii și hoții noștri, cehii la el, noi ne adunăm din toată țara, patrioți, ca să stăm de pază și să nu permitem vânzarea pe bucăți a României. (…) Nu este suficient ce am făcut în decembrie, marșul nostru trebuie să continue și să dăm mesajul libertății în toată țara. Începem de la Constanța, da, companiile românești sunt profitabile, Portul este un obiectiv strategic și nu vom permite olandezilor să îl cumpere! Da, noi suntem aici, în Parlament, noi o să punem în fruntea României oameni capabili, nu mai permitem sărăcia!”, a spus Simion:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *