VIDEO Probleme pentru PSD la Cogealac: Au venit MASCAȚII!

Campania electorală s-a încheiat sâmbătă dimineață, la ora 07:00. Ca de obicei, comuna Cogealac face notă discordantă față de atmosfera general valabilă și, dacă în tot județul sau toată țara este liniște, în localitatea constănțeană au venit… mascații.

Candidatul PSD, Cati Hristu, este deja cercetat penal pentru mită electorală, iar sâmbătă dimineață a intrat în colimator și o persoană de pe lista sa de consilieri. Sâmbătă, la 06:00, mascații au intrat în casa lui Laurențiu Stoianof. Concubina acestuia, Vasilica Ciobanu, este pe loc eligibil pe lista lui Cati Hristu. Forțele de ordine au intervenit în baza unei cercetări penale, privind radierea unor datorii de pe caiet, fiind vorba, evident de încălcarea legislației electorale, prin coruperea alegătorilor.

Laurențiu Stoianof a fost luat pe sus și dus direct la secția de Poliție, însă desfășurarea de forțe nu l-a impresionat, acesta făcând din descindere un fel de titlu de glorie, postând un filmuleț cu imagini de pe propria cameră video, precizând că „oricum am fi rămânem de 10. Vă așteptăm și mâine”:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *