VIDEO PRO România propune spațiu de promenadă în locul… „defunctei” șosea de coastă

Cei mai mulți dintre constănțeni aproape că au și uitat de șoseaua de coastă propusă în urmă cu mai mulți ani, proiect susținut pentru ultima dată de fostul primar, Radu Mazăre. Ideea a răsărit însă în… 1907, când arhitectul Cazinoului, Daniel Renard, a propus o astfel de șosea, apoi toate celelalte planuri de-a lungul timpului au fost abandonate. Între timp, cei de la PRO România consideră că dacă șoseaua s-a împotmolit în Parlament, aceasta ar putea fi înlocuită de una mai puțin… poluantă, mai exact un spațiu de promenadă. În Parlament, proiectul șoselei de coastă a fost blocat definitiv în 2016, după un dezgustător joc politic.

Coordonatorul PRO România Constanța, deputatul Mircea Titus Dobre, candidat la Primărie la alegerile din acest an, a prezentat vineri acest proiect în cadrul unei conferințe de presă. Dobre a subliniat faptul că indiferent de configurația viitorului consiliu local, ne vom bate pentru acest proiect:

În aceeași conferință de presă, Dobre a amintit de proiectele în care a fost ministru al Turismului, respectiv portul Diamant și Marina Nord. Potrivit lui Dobre, dacă aceste proiecte nu demarează până la 31 decembrie a.c., ambele vor fi pierdute.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *