VIDEO PRO România, în campanie de promovare la Constanța. Senatorul Țuțuianu speră la cel puțin trei europarlamentari!

Senatorul de Dâmbovița, vicepreședinte al PRO România, Adrian Țuțuianu; deputatul constănțean Mircea Titus Dobre și secretarul general adjunct la nivel național al PRO România, Răzvan Filipescu, au organizat, vineri, o întâlnire la Constanța.

Fost ministru al Apărării, Țuțuianu a discutat cu rezerviștii și cadrele în retragere din Armată din Constanța, preluând nemulțumirile acestora. Evident, concluzia este că se impune modificarea legislației în domeniu, în special în ceea ce privește pensiile militare.

„Am venit astăzi pentru o discuție cu structurile asociative ale militarilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, pe teme care sunt de interes pentru rezerviști și în retragere. Astăzi, 29 martie, se împlinesc 15 ani de când, la Washington, fostul prim ministru Adrian Năstase, a depus instrumentele de aderare a României la NATO, proces început imediat după evenimentele din 1989. (…) Trebuie să aducem mulțumirile noastre tuturor celor care au făcut posibilă aderarea la NATO, trebuie să mulțumim tuturor militarilor care au făcut eforturi pentru ca România să fie primită în acest organism, să ne manifestăm respectul pentru militarii de toate gradele, inclusiv recunoștința noastră pentru cei care au murit în teatrele de operații, pentru ca acest obiectiv să fie realizat”, a spus Țuțuianu.

Deputatul Dobre a prezentat lista candidaților PRO România la alegerile europarlamentare, programate pentru 26 mai, iar aceștia sunt: Victor Ponta, Corina Crețu (actual europarlamentar), Mihai Tudose (fost premier), Iurie Leancă (fost premier Republica Moldova), Pușcașu Geanina (fost secretar de stat în mandatul Ponta), Gabriela Podașcă (deputat), Cosmin Cristian (actual director al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București), Ioana Petrescu (fost ministru de Finanțe în mandatul Ponta), Mihai Sturzu (fost deputat PSD), Ionela Danciu (consilier local independent în Aiud).

Deși, președintele PRO România, Victor Ponta, a propus atingerea obiectivului de 5% la alegerile din 26 mai, senatorul Țuțuianu a precizat că el este mai ambițios, sperând la un procent între 8-10%.

„Există deschidere pentru PRO România, numărul de semnături ne dă încredere că putem să ne realizăm obiectivul pe care ni l-am propus. Domnul Victor Ponta a spus că trebuie să ne validăm ca partid politic cu 5%, eu sunt ceva mai ambițios, cred că trebuie să ne propunem 8-10%, adică 3 europarlamentari, ceea ce ar însemna un punct de pornire excelent pentru anul 2019, vorbesc de prezidențiale și pentru 2020, unde suntem foarte interesați”, a mai spus Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.