VIDEO PRO România Constanța insistă pe acordarea sprijinului pentru fermieri. Filipescu: „Suntem în al… 25-lea ceas!”

Conducerea PRO România constanța s-a întrunit vineri într-o conferință de presă în cadrul căreia au mai anunțat o serie de candidați ai formațiunii pentru alegerile locale din acest an. Astfel, pentru Eforie este desemnat Ionuț Motoi – antreprenor în IT și fost pilot, Iulian Udriște – pentru Comana și Cornel Dima, pentru Băneasa.

Cu prilejul conferinței, candidatul PRO România la Consiliul Județean, Răzvan Filipescu, a amintit că guvernul nu a instrumentat nici până în prezent un ajutor concret pentru fermierii afectați exact în timpul stării de urgență și de o secetă de proporții istorice. De alftfel, județul Constanța este cel mai afectat din țară. Filipescu a fost primul politician local care a tras un semnal de alarmă la momentul respectiv și a explicat vineri că fermierii sunt presați de mari cheltuieli, în contextul în care ajutorul guvernamental promis întârzie nepermis de mult:

Pentru fermieri, PRO România a inițiat și două proiecte de lege în Parlament, prin deputatul constănțean Mircea Titus Dobre. În aceeași conferință, Dobre a arătat că parlamentarii liberali au votat pentru aceste proiecte în comisii, dar au votat împotrivă sau s-au abținut la votul din plen:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *