VIDEO Primarul Chițac, „tăvălit” în Parlament de senatorul AUR, Aelenei: „Lăsați comercianții din stațiuni în PACE!”

O Hotărâre de Guvern periculos de apropiată cu falimentul comerțului din stațiunile de pe litoral se va pune în aplicare în viitorul sezon estival. Concret: fără magazine alimentare la colţul hotelurilor sau restaurantelor, celebrul subiect al salamului din Mamaia din aceste zile. Decizia Guvernului a fost îmbrățișată cu entuziasm de primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, care se grăbește să pună cruce comerțului alimentar din stațiunea Mamaia. Măsura lovește în plin acest sector de activitate, primarul Chițac permițând astfel ca marile lanțuri comerciale din stațiune să obțină monopol.

Comercianții din stațiunea Mamaia – reuniți în Asociația Patronală a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor și Saloanelor de Evenimente – au avut marți o întâlnire cu primarul Chițac, iar astăzi trebuie să depună o petiție în acest sens, pentru salvarea magazinelor alimentare.

Senatorul AUR Constanța, Evdochia Aelenei, a atacat în plin miercuri dimineață HG în plenul Senatului, unde a solicitat Guvernului să abroge măsura, întrucât, în stațiunea Mamaia, nu mai vorbim astăzi doar de hoteluri, ci și de locuitori permanenți, care vor fi lipsiți de accesul la alimente:

Miercuri dimineață, primarul Vergil Chițac a precizat pe acest subiect: „Va trebui să respectăm HG. Nu pot să dau amănunte. Lăsați-ne să luăm o decizie, să nu comunic eu o decizie care e în procesare, nu e corect. În Primărie deciziile sunt supuse unui proces normal. Se analizează, la mine ajung în faza finală. Analizez și eu apoi comunic. Mi se pare de bun simț să nu mai vindem salam în Mamaia”.

Amintim că primarul Vergil Chițac este în mijlocul unui război cu… toți locuitorii Constanței. Încă din 19 februarie, a scandalizat urbea cu noul regulament al parcărilor, pentru care insistă să fie adoptat în forma propusă, în ciuda retragerii de pe ordinea de azi a ultimei ședințe a Consiliului Local Municipal. Totodată, Chițac și-a pus și taximetriștii pe cap, care amenință cu blocarea orașului. De asemenea, primarul este în război și cu propriul partid. Nu în ultimul rând, amintim că AUR Constanța a demarat o campanie de strângere de semnături pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Primarul Chițac, „tăvălit” în Parlament de senatorul AUR, Aelenei: „Lăsați comercianții din stațiuni în PACE!”

  • miercuri, 3 martie 2021 la 12:03
    Legătură permanentă

    Cu siguranta acest primar va distruge tot ce se mai poate, este impotriva tuturor, câta avere vrea sa faca si ce va face cu ea numai el stie, dar va sfârsi mai mult ca sigur in patru scânduri sau intr-un sac de gunoi cum este acum la moda de marea manipulare mondiala numita plandemie!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *