Spread the love

Președintele PRO România, Victor Ponta, aflat luni la granița dintre județele Constanța și Tulcea, în localitatea Baia, în cadrul unei întâlniri cu fermierii din cele două entități teritoriale, a precizat că mai mulți foști colegi ai săi social-democrați i-au spus că nu le pasă de efectele negative ale actualei guvernări.

Dacă ar fi să îi dăm crezare lui Ponta, acesta a precizat că social-democrații i-au spus exact așa: Nu ne pasă că ne împrumutăm, pentru că noi nu vom mai fi la guvernare, ceea ce înseamnă că… după Dragnea, potopul!

„Eu când văd asta cu foștii mei colegi care toată ziua se ceartă cu Europa și cu Uniunea Europeană… le zic: OK, ne certăm cu Europa, dar de unde o să vină bani? De la Teleorman, de unde? Bani nu știu dacă au, dar ați văzut că dacă nu ești din Teleorman nu poți să fii șef acum! Toți sunt de acolo! Eu cred că dumneavoastră, care ați accesat fonduri europene, care ați muncit, ați dezvoltat ferma cu banii și munca dumneavoastră, știți foarte bine că acești bani sunt cei mai buni de obținut, nu trebuie să îi dați înapoi”, a spus Ponta.

Despre discuția cu PSD-iștii:

Comandat de Partidul PRO România, codul unic de identificare atribuit mandatarului 41190009.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *