VIDEO Pavelescu (PNȚCD), la Constanța: „Pentru prima dată de la aderarea României la UE, vom avea un reprezentant în Parlamentul European”. Explicații pentru alianța cu PSD: „Luptăm împotriva statului paralel, PNL ne vrea desființați!”

Președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, s-a aflat, joi, într-o vizită la Constanța, fiind găzduit de președintele formațiunii locale, Adrian Țapliuc. Cu acest prilej, Pavelescu s-a arătat entuziasmat de faptul că, pentru prima dată de la aderarea României la Uniunea Europeană și, mai ales, de la ieșirea din anul 2000 a partidului de la guvernare, urmașii lui Coposu au… o șansă.

Pastorul din Statele Unite, Christian Terheș, este reprezentantul PNȚCD la alegerile europarlamentare, iar Pavelescu a precizat entuziasmat că acesta are un loc supereligibil:

„Discut cu Liviu Dragnea de doi ani”

Pavelescu a încercat să demonteze și acuzațiile din zona dreptei, potrivit cărora PNȚCD a trădat această traiectorie sau moștenire a lui Corneliu Coposu. Astfel, președintele PNȚCD a arătat că protocolul cu PSD este valabil nu doar la alegerile de duminică, ci și la alegerile prezidențiale din iarnă și parlamentare și locale de anul viitor:

În altă ordine de idei, Pavelescu a arătat că „statul paralel” este factorul declanșator pentru care PNȚCD s-a aruncat în brațele PSD:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.