VIDEO Partidul AUR a început să TAIE IARBA în Constanța! Deputatul Focșa, pentru primarul Chițac: „Vă închiriez eu motocoase, doar să vreți să MUNCIȚI!”

Organizația județeană a AUR Constanța a anunțat luni după-amiază că, indiferent de codul portocaliu de ploi, va ieși să preia o serie din atribuțiile Primăriei Constanța. Astfel, deputatul AUR, Viorel Focșa, alături de o serie de susținători și… trei motocoase (una defectată între timp – n.r.), au început să taie iarba în centrul orașului. Acțiunea s-a concentrat pe două paliere: prima, la lupoaică, unde liberalii anti… liberali, aflați în campanie electorală anul trecut, au făcut un lanț uman, în scopul salvării cetății Tomis și după ce s-au trezit la conducerea orașului au uitat complet de cetate.

În ciuda ploii din oraș, cei de la AUR s-au înarmat corespunzător, inclusiv deputatul Focșa și s-au… apucat de treabă:

pregatiri

Apoi, AUR-iștii au continuat la scuarul din fața instituțiilor magistraturii, locul în care aceștia au fost amendați puternic de Jandarmeria constănțeană în campania electorală de anul trecut, pentru simplul fapt că erau partid neparlamentar. Între timp, AUR a ajuns partid parlamentar și a început să facă treaba administrației locale…

Acțiunea ciudată a celor de la AUR a atras atenția trecătorilor din centrul orașului, care inițial au crezut că este o acțiune a… Primăriei. De altfel, trecătorii ne-au și precizat: „De ce Primăria Constanța poartă insignele AUR?

actiune lupoaica

La finalul tunderii ierbii de la lupoaică, cei de la AUR au intuit că adevăratul primar al Constanței, Felicia Ovanesian, va schelălăi  în instanțe că i s-au tăiat tufele protejate de lege, astfel că aceștia au insistat să rămână proba – tufele ornamentale sunt la locul lor, cum ar fi trebuit să arate într-un oraș normal, curat și verde:

lupoaica

La acțiunea AUR Constanța de luni a participat și inițiatorul acțiunii civice Constanța, dragostea mea, Nicoleta Ploscaru:

ploscaru 1

După acțiunea de la lupoaică, AUR-iștii au mers la scuarul din fața Tribunalului Constanța, unde, în ciuda ploii și a faptului că au rămas fără benzină la motocoase – nevoiți să procure de urgență combustibil – au continuat acțiunea de tăiere a ierbii. La această acțiune, deputatul Focșa a precizat pentru TOMIS NEWS faptul că se oferă personal să îi închirieze primarului Vergil Chițac motocoase, doar ca acesta să fie dispus să muncească! De asemenea, deputatul Focșa îi reproșează primarului Chițac faptul că problemele orașului sunt cunoscute și arzătoare, dar acesta preferă să se implice în lupte politice ale PNL, deși el nu mai are nici o treabă nici cu PNL și, mai nou, nici cu USR-PLUS Constanța, care începe să denunțe alianța la nivel local. În final, deputatul Focșa îl invită pe primarul Chițac la ceva inovator: … munca:

Potrivit AUR Constanța, astfel de acțiuni vor continua în municipiu în perioada următoare, pentru a face treaba Primăriei Constanța. Se va tăia iarba, se vor aduna în saci, vor fi și acțiuni ecologiste în parcuri, scuaruri ș.a.m.d.

Dacă ne mai complacem în această stare, CĂPUȘA o să devină simbolul municipiului Constanța! Actuala administrație este atât de #altfel încât a devenit, de departe, cea mai hulită din țară! Resimțim nervozitatea constănțenilor în fiecare zi, în traficul rutier, în parcuri, pe internet, o stare generală de dezamăgire și de revoltă. Indiferent de simpatiile sau antipatiile politice, putem să fim cu toții de acord că orașul Constanța nu merită un astfel de tratament, un amiral cu „dopuri în urechi” la strigătele concetățenilor, care mai nou are preocupări electorale de partid! Asta e problema lui, să ne spună de ce îl votează pe X și nu pe Y! O sfidare înfiorătoare! De astăzi începem să-i facem treaba amiralului, să îi tundem… iarba”, subliniază cei de la AUR Constanța.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Partidul AUR a început să TAIE IARBA în Constanța! Deputatul Focșa, pentru primarul Chițac: „Vă închiriez eu motocoase, doar să vreți să MUNCIȚI!”

  • luni, 31 mai 2021 la 16:47
    Legătură permanentă

    Tundeti pe strazi, unde boschetaraia deja afecteaza vizibilitatea si pune in pericol soferii. Nu in piete publice unde nu intereseaza pe nimeni, doar ca sa fie vazuti de prostime. Astea-s populisme expirate. Castiga-ma facand ceva util. Nu ceva „de ochii prostimii”. Astea-s metode invechite, nu mai suntem asa prosti in 2021

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.