VIDEO Parlamentarii AUR Constanța au depus jurământul în Parlamentul României

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a produs o mare surpriză la alegerile din 6 decembrie, la nivel național, dar în special la nivelul județului Constanța. Amintim că AUR Constanța este singurul partid care are doi senatori, așa cum TOMIS NEWS a anunțat în exclusivitate la momentul respectiv, după o luptă grea a redistribuirilor. AUR Constanța luptă în legislatura 2020 – 2024 cu patru parlamentari, la același nivel cu PSD și PNL, fiind astfel încadrat în liga mare a politicii naționale.

Senatorii Sorin Mateescu, Evdochia Aelenei și deputații Dumitru Viorel Focșa și Dănuț Aelenei au depus luni seară jurământul în ședința solemnă a Parlamentului.

Jurământul deputatului Focșa:

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au întrunit luni, începând cu ora 12.00, în urma decretului de convocare emis de preşedintele Klaus Iohannis. Astăzi au fost validate toate mandatele (cu o singură excepție – a lui Francisc Tobă din partea AUR) și parlamentarii au depus jurământul.

Înainte de depunerea jurămintelor, partidele parlamentare au stabilit repartizarea comisiilor, după îndelungi negocieri:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *