Spread the love

Am asistat cu toții stupefiați la circul iscat duminică, 23 octombrie, la sediul UDTTMR, unde fostul președinte al organizației, Gelil Eserghep, încă autoritar acolo grație bodyguarzilor, a trebuit să facă față unui scandal pe care nu și l-a dorit.

Cu o mulțime de probleme pe cap, unele dintre ele care îi vor aduce sfârșitul libertății, Eserghep a trebuit, pe românește, să „dreagă busuiocul” la conferința de presă de duminică și să bată opozanții în regim scurtat, întrucât, la un moment dat, chiar a ajuns presa.

După această conferință, Eserghep s-a întors la comportamentul lui normal: a dat afară din UDTTMR pe oamenii care nu i-au convenit!

Sursele TOMIS NEWS ne precizau în luna iulie că „Eserghep e obsedat de Facebook”: „La toate întâlnirile, Gelil nu ezită să vorbească ore în șir despre Facebook. Chiar a vorbit la una din adunări o oră despre nu știu ce „războială” între femei pe Facebook”.

Între timp, după ședința de duminică, a doua zi, pe 24 octombrie, Gelil Eserghep a demis-o pe Adilburi Ghiuzin din funcția de președinte a filialei Agigea, din cauza unor postări pe Facebook!
Acestea nu mai există astăzi, la fel ca altele pe care le-am prezentat recent, în urma cărora bodyguarzii lui Eserghep au intervenit violent, însă TOMIS NEWS le-a salvat în timp util, pentru a fi prezentate în interesul public.

g1

g2

„Veți fi vizitați acasă și am eu grijă de voi!”

Revenind la situația de duminică, protestatarii s-au adresat organelor de Poliție, unde au depus o plângere, intrată în posesia TOMIS NEWS și în care au reclamat că „Eserghep ne-a spus că vom fi vizitați acasă și va avea grijă de noi”!

plangere

Candidatul UDTTMR, împotriva legii?

În cadrul conferinței de presă de duminică, Gelil Eserghep, în disperare de cauză, a anunțat că:

„O soluție este ca cineva să candideze din cadrul altui partid, apoi să își dea demisia, ca apoi să susțină UDTTMR”, a precizat Eserghep anunțând că își recunoaște înfrângerea și caută o soluție disperată, după modelul PNȚCD.

Problema lui Ersun Anefi, candidatul lui Eserghep, s-ar putea duce în zona legislativă prin opțiunea ALDE și nu numai. De exemplu, Art.103 din Statutul UDTTMR se referă doar la candidaturile pentru primari, consilii locale și județene: „La nevoie, Consiliul Reprezentanților poate aproba anumite înțelegeri pe perioade limitate, cu unele partide politice în vederea obținerii de locuri eligibile pe listele acestora pentru primari, consiliile locale și județene”.

Totodată, candidatul Ersun Anefi, oricum cu șanse mici să iasă deputat de pe locul doi pe lista ALDE Constanța, ar avea o problemă și cu grupul minorităților din Parlament! Un deputat din acest grup ne-a precizat:

„Pur și simplu va pierde Constanța! Dincolo de bani, locul doi nu e eligibil, dar nu știu dacă conform legii candidând nu din partea Uniunii, ci din partea unui partid, mai pot să facă parte din grupul minorităților! Candidatul degeaba se alătură ulterior minorității, ca să poți să faci parte din grupul minorităților, legea este clară: trebuie să participi la alegeri ca reprezentant al minorității, nu merge cu șmecherii!”, a spus deputatul din partea minorităților naționale, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

One thought on “VIDEO Paranoia SFIDEAZĂ RAȚIUNEA! Gelil Eserghep dă afară lideri de organizație din cauza… postărilor pe Facebook! Candidatul UDTTMR al ALDE intră în cursă ÎMPOTRIVA legii! Eserghep: „Intru peste voi în casă!””

 1. Oricata lume ar aduna , oricat ar sari si pe cine ar bate sau demite domnul Gelil banii sunt pierduti. Asa ca nu va mai faceti iluzii.
  Am aflat din surse sigure ca banii sunt pierduti chiar daca am avea 5 deputati in diferite partide, care ar trece ulterior la uniune!
  Treaba e ca daca iti dai demisia dintr-un partid poti trece la un alt partid, dar nu poti trecre la Uniune! Uniunea nu este partid!
  Asa este legea! Domnul Gelil viseaza!

  A facut o Gafa de zile mari si acum vrea sa dreaga busuiocul.
  Este pentru prima data in istoria UDTTMR cand ramanem fara banii de la stat.
  Banii pe care se plimba unii si care aplauda la foc automat ca atunci cand regia de platou aprinde becul APLAUZE!!! sunt tot banii vostrii oameni buni. Bani din Taxe si Impozite. Bnai platiti de voi.

  Trezirea oameni buni ! trezirea ! Nu mai visati ca presedintele vostru !

  Banii sunt dusi!

  Acum pentru ce sunteti la Predeal?
  Ati promis / semnat ca votati ALDE ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *