Spread the love

Consilierul județean Florin Goidea, ales în 2016 din partea PMP, a fost numit, din 5 februarie a.c., director general adjunct al Administrației Porturilor Maritime Constanța (APMC). Acesta l-a înlocuit pe Dan Tivilichi, care doar ce revenise pe funcție cu câteva zile înainte.

Cu prilejul unei conferințe de presă organizată, marți, la sediul partidului, președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a precizat faptul că Florin Goidea nu a fost susținut de partid pentru această funcție. Potrivit lui Palaz, PMP a avut două pretenții: un post în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu” și un post de subprefect, ambele bifate de PMP Constanța. Astfel, Florin Goidea ar fi ajuns pe funcție prin susțineri… nu se știe de care:

Totodată, potrivit lui Palaz, proaspătul director adjunct al APMC se va afla în curând în conflict de interese, întrucât va trebui să aleagă: consilier județean sau director adjunct în Port? Palaz a mai punctat faptul că nu vreau să ajungem acolo și, în cazul în care Goidea va renunța la funcția de consilier județean, el va fi înlocuit de supleant, respectiv Virgil Senopol:

În contextul în care PMP Constanța nu l-a susținut pe Goidea pentru funcția de director adjunct al APMC, Palaz a fost întrebat cum a ajuns acesta – până la urmă – pe post, răspunsul fiind „nu știu ce expertize a făcut pentru GSP și Comănescu… (Gabriel Comănescu, președintele GSP – n.r.)”.

CITEȘTE ȘI:

Florin Goidea este de meserie ofițer de marină comercială, comandant de navă și expert maritim. Acesta a studiat Navigație și Transport Naval la Academia Navală „Mircea cel Bătrân” și a fost lector universitar la Universitatea Maritimă Constanța.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *