VIDEO OSS FIGHTERS 04, desfășurat la Constanța: Titlul mondial rămâne în ROMÂNIA!

OSS FIGHTERS, una dintre cele mai importante evenimente de kickboxing din România, a organizat, joi seară, la Constanța, Superkombat Fighting Championship. Campionatul reprezintă o extravaganță majoră al sportului de contact, care s-a desfășurat în stațiunea Mamaia, în Piațeta Cazino.

Sute de participanți, constănțeni și turiști, au umplut piațeta din stațiune, pentru evenimentul care a fost transmis live pe întregul mapamond. Evenimentul, moderat de Mike Diamondz, a găzduit 14 lupte, a câte trei runde fiecare, cei mai mulți luptători fiind din România, dar au luptat și sportivi din Republica Moldova, Brazilia, Olanda, Germania sau Italia.

Main-eventul meciurilor de joi a fost reprezentat de Amansio Paraschiv vs. Rosario Presti (Italia). Lupta în trei runde s-a dat pentru titlul mondial.

OSS FIGHTERS 04 include și campania SE CAUTĂ UN SUPERGREU, care a debutat la începutul acestei luni. Promotorul internațional al evenimentului, Eduard Irimia, a relansat în România această campanie care a fost rampa celor mai cunoscuți luptători din țară, precum Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaș ș.a. dar și a altor sportivi de top care au reprezentat România în competiții naționale și internaționale. Astfel, zilnic în stațiunea Mamaia au avut loc preselecții în cadrul cărora tinerii la categoria de +85 au fost testați și au putut fi selectați pentru un eveniment de mare amploare care va avea loc în iarna acestui an. Evenimentul s-a desfășurat sub egida „Sportul bate drogul”, inițiată de președintele Asociației Tomis Antidrog, George Drăgan. Toți candidații selectați vor fi folosiți ca figurație într-un film realizat de Eduard Irimia.

„Eu vin în această gală cu experiența mea de producător și, în premieră la un eveniment global, în această seară veți asista la producția unui film de Hollywood, e vorba de un film sub bagheta lui Alain Depardieu, care va include și elemente din sportul de contact. Ionuț Iftimoaie are rolul principal, ca personaj pozitiv, iar Florin Piersic jr. va avea rolul negativ, plus alți zeci de actori din diverse țări”, a spus în cadrul evenimentului de joi seară Eduard Irimia.

Este vorba de filmul „Back to back”. Pelicula spune povestea a doi fraţi care ajung la un moment dat în contact cu o reţea mafiotă care organizează lupte underground. Luni, 19 august, au fost stabilite locațiile unde se vor filma mai multe scene. De asemenea, „Back to back” va include scene din timpul Galei OSS FIGHTERS 04. Eduard Irimia a pus la cale proiectul peliculei alături de Alain Depardieu, fratele celebrului actor Gerard Depardieu. Alain Depardieu este, totodată, regizorul filmului.

În general, colțul roșu a dominat evenimentul, luptele au fost spectaculoase și, evident, nu au lipsit KO-urile. Victor Apostol din Republica Moldova l-a învins pe Mădălin Crăciunica, însă Valentin Pascali, tot din Republica Moldova, a fost învins de constănțeanul Eduard Chelariu. Beneficiind de încurajările publicului, constănțeanul Chelariu a fost suficient de motivat să îl învingă pe Pascali într-o luptă grea.

Eduard Chelariu

Brazilianul Rodrigo Guilherme a avut o intrare spectaculoasă, însă prestația din ring a fost lamentabilă, fiind învins de Daniel Pattvean. Cunoscuți ca având școli bune de kickboxing, olandezii au fost la înălțime joi seară. Fabio Kwasi l-a învins pe Claudiu Istrate, care a abandonat, având mâna dreaptă ruptă.

Un alt meci spectaculos a fost cel între Alex Filip (33 de ani) și Mădălin Mogoș. Filip l-a învins pe adversarul său în vârstă de 24 de ani, în aplauzele publicului și, după luptă, a anunțat că va mai participa la un singur astfel de eveniment, în decembrie, apoi se va retrage. Lupta dintre cei doi a avut și un scop caritabil.

Co-main-eventul serii a reprezentat lupta dintre Cristian Ristea și germanul Vladimir Tok. Și de această dată românul a ieșit câștigător din ring.

OSS FIGHTERS 04 s-a încheiat, târziu în noapte, cu meciul de centură mondială, dintre Rosario Presti și Amansio Paraschiv. Românul și-a apărat cu succes centura, în cele trei runde, pentru a treia oară, titlul mondial rămânând astfel în România.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *