VIDEO Organizația de femei a PSD, susținere pentru Dăncilă la alegerile prezidențiale, la Școala de Vară de la Constanța. „Cer sprijinul TUTUROR FEMEILOR din România!”

Cea de-a șaptea ediție a Școlii Politice de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate a debutat, joi seară, la Constanța, la Pavilionul Expozițional. Peste 300 de femei social democrate din întreaga țară au răspuns prezent invitației la cel mai important eveniment al organizației de femei. Acestea au fost întâmpinate la malul mării de președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna, iar cuvântul de deschidere a lucrărilor a fost rostit de președintele PSD Constanța, Felix Stroe.

Rovana Plumb, despre Dăncilă: „Cea care este primul femeie!

Vineri, liderii la nivel național ai partidului s-au alăturat școlii de vară a femeilor social-democrate, care, ca subiect central, trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din această toamnă.

ofsd

Alături de Dăncilă au mai participat secretarul general al PSD, Mihai Fifor; secretarul executiv Eugen Orlando Teodorovici, președintele organizației de femei, Rovana Plumb; secretarul OFSD, Maria Lazăr; primarul general al Capitalei, Gabriela Firea; președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu; primarul municipiului Costanța, Decebal Făgădău, precum și europarlamentarele Carmen Avram și Maria Grapini ș.a.m.d.

Cuvântul de deschidere al întâlnirii de vineri a aparținut Rovanei Plumb, care s-a încurcat în textul de mobilizare, susținând că Viorica Dăncilă este primul femeie.

Împreună contăm și împreună aducem schimbări vizibile societății românești. Fără participarea voastră în politică, democrația românească și democrația europeană ar fi mai sărace. Am fost și continuăm să fim o mare familie unită, plină de energie, puternică și trebuie să recunoaștem: frumoasă și inteligentă, deșteaptă și ambițioasă. Suntem aici pentru că împreună am trecut prin momente grele, dar împreună întotdeauna unite am câștigat bătăliile. Vă cer să fim în continuare la fel de unite și la fel de puternice pentru a face lucruri bune pentru România! Cea care este primul femeie prim ministru (sic!) al României și primul președinte de partid femeie: Viorica Dăncilă! Unitatea noastră este esențială, noi știm cel mai bine acest lucru. (…) Atunci când femeile au câștigat dreptul de a conduce l-au câștigat una alături de cealaltă, atunci când femeile au primit aceleași drepturi salariale precum cele ale bărbaților au făcut-o în baza argumentelor, cu profesionalism. România tocmai de acest lucru unitar are nevoie, pentru a oferi un președinte cu adevărat potrivit năzuințelor neamului nostru”, a spus Rovana Plumb.

rovana plumb
Rovana Plumb

Fifor visează la gărzi pretoriene

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a întrecut toți vorbitorii în privința laudelor la adresa Vioricăi Dăncilă.

„Sunteți în fața gărzii dumneavoastră pretoriene, pentru că de aici v-ați luat seva și această armată a fost condusă de dumneavoastră până în urmă cu ceva vreme și ce rezultate minunate s-au obținut datorită colegelor noastre. Nu pot decât să promit colegelor că împreună cu Eugen (Teodorovici – n.r.) și cu echipa de campanie care o însoțește pe doamna prim-ministru nu 12, nu 14 ore pe zi, Eugen a stat tot weekendul, vom avea grijă de doamna prim-ministru, promitem lucrul acesta, să îi fim alături și că o vom avea cu toții ca președinte al României. Nu am absolut nici un fel de dubiu că lucrul acesta se va întâmpla și cred că proxima întâlnire va fi nu cu președintele partidului, nu cu prim-ministrul, ci cu președintele acestei țări, doamna Viorica Dăncilă”, a spus Mihai Fifor.

mihai fifor
Mihai Fifor

Teodorovici nu se lasă: tot vrea să candideze la șefia organizației de… femei

Sprijinul politic din partea unei organizații nu se obține ușor, așa a considerat și Eugen Teodorovici, care a vorbit la superlativ despre OFSD.

„Nu îmi retrag dorința aceasta de a-mi depune dosarul atunci când se vor face alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru funcția de președinte al organizației. Trebuia să decidem la CEx să facem alegeri, chiar astăzi. Vorbea Rovana, să fim noi, să fim noi (femeile – n.r.), bine, dar noi (bărbații – n.r.) unde suntem? Am înțeles, ați ocupat toate funcțiile, de prim-ministru, de primar general, de comisar, de președinte de stat urmează, noi unde? Cred că la bucătărie Mihai (Fifor – n.r.)…”, a spus Teodorovici.

eugen teodorovici
Eugen Teodorovici

Gâju, show excentric: Gloanțele care aduc… pace!

Președintele OFSD Constanța, Mariana Gâju, a avut o prestație tipică. Lungă, mobilizatoare, atât de intensă încât Teodorovici s-a rugat de ea să plece de la microfon…

teodorovici gaju

Gâju a oferit liderilor partidului mai multe tablouri, primul evident pentru Viorica Dăncilă, care întruchipează mama și copilul.

dancila ofsd tablou

În privința lui Fifor, Gâju i-a oferit un tablou cu un copil care adună gloanțe, explicația primarului de la Cumpăna fiind șocantă: Să fie gloanțele păcii! Să fie pace în România, de la România până la Bruxelles!

Felix Stroe: „PSD Constanța o susține pe Dăncilă nu doar în demersul prezidențial, ci în toată activitatea

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a asigurat-o pe Viorica Dăncilă că organizația de la malul mării o susține în toată activitatea pe care o desfășoară în partid.

„Este o școală de vară deosebită, o acțiune importantă în cadrul unei campanii prezidențiale, în care suntem mobilizați cu mic, cu mare, toți membrii PSD: tineret, femei, seniori, cu toții suntem motivați să facem încă o premieră în România. În PSD, doamna prim-ministru este prima femeie președinte al PSD și s-a dovedit a fi un lucru extraordinar de bun, benefic, pentru partidul nostru, într-un moment greu. Partidul a avut un ușor șoc, dar foarte rapid, doamna Dăncilă, o mână de fier într-o mănușă de catifea, a așezat partidul pe traiectoria pe care eram învățați să fim: partidul cel mai puternic din România, care se luptă pentru cele mai ambițioase obiective. (…) Organizația județeană a PSD, cu tot ce reprezintă ea, cu toții suntem alături de doamna Viorica Dăncilă, nu numai în demersul prezidențial, ci în toată activitatea pe care o desfășoară în PSD. Sunt corecți, loiali, față de dvs. și față de cetățenii pe care îi reprezentăm”, a spus Felix Stroe.

felix stroe
Felix Stroe

Dăncilă primește sprijinul organizației de femei pentru prezidențiale

Președintele PSD și candidat al partidului la prezidențiale, Viorica Dăncilă, s-a înscris în strategia PSD pentru campania care ne bate la ușă: prezidențiabilul PSD este femeie, mamă, soție ș.a.m.d., în final solicitând sprijinul tuturor femeilor din România.

„Eu cred în oameni și în onestitatea românilor, cred că vor alege binele și vor vedea cine merge în sens bun și cine merge în sens rău. Cred că în fiecare român. Mulți îmi spuneau că poate este o dovadă de naivitate. Nu, este o dovadă de bună credință, este dovada că cred că numai împreună vom putea să construim România de mâine”, a spus Viorica Dăncilă.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.