VIDEO Orban, în campanie internă la malul mării: „Delegația filialei PNL Constanța la Congres este extrem de importantă”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent joi la Grădina Botanică din Techirghiol, la o acțiune de ecologizare, organizată de Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate (ANANP). La eveniment au mai participat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, parlamentarii Bogdan Huțucă – președinte al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, Bogdan Bola, Marian Crușoveanu, Mircea Banias, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, cât și președintele ANANP, Adi Croitoru.

Ludovic Orban a abordat și subiectul arzător din PNL, respectiv Congresul partidului din 25 septembrie. Până atunci, vor avea loc și alegeri locale și conferința județeană a PNL Constanța. Orban a recunoscut că la Constanța a fost în campanie internă și, întrebat dacă va fi susținut de primarul Constanței Vergil Chițac la votul din 25 septembrie, președintele în funcție al liberalilor a precizat că se bazează pe… delegația filialei județene a PNL:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *