VIDEO OMV Petrom, GSP și Rafinăria Petrobrazi, pichetate din nou. „La voi s-a auzit de DNA?”

Numărul impresionant de membri și lideri ai FSLI Petrol-Energie veniți vineri din toată țară să sprijine fiecare pichetare din seria acțiunilor declanșate pe 26 noiembrie 2020, desfășurate în fața sediilor OMV Petrom, GSP Holding și la poarta principală a Rafinăriei Petrobrazi, demonstrează hotărârea cu care sindicaliștii îi susțin pe colegii lor greu încercați.

2020 12 04 FSLIPE Pichetare GSP Holding2

Protestatarii au cerut și în cadrul celui de-al patrulea protest, intervenția urgentă pentru respectarea drepturilor din Contractul Colectiv de Muncă valabil la momentul preluării salariaților de către GSP Offshore și au solicitat OMV Petrom, ca în momentul externalizării de activități să verifice foarte atent firmele care se înscriu la licitație pentru ca astfel de abuzuri să nu se mai repete.

2020 12 04 FSLIPE Pichetare OMV2

„Sperăm ca ecourile acțiunilor noastre de protest să îi „trezească” pe cei care pot remedia disfuncționalitățile semnalate de noi și îi invităm să participe la un dialog social autentic. Vom continua lupta prin toate mijloacele sindicale până când membrii noștri de la GSP Offshore își vor primi toate drepturile din Contractul Colectiv de Muncă. Vom continua protestele de stradă în cazul nerezolvării rapide a situației”, anunță F.S.L.I. Petrol-Energie.

2020 12 04 FSLIPE Pichetare OMV3

Și la protestele de vineri, organizate în fața sediilor GSP Holding, OMV Petrom și la poarta principală a Rafinăriei Petrobrazi, numărul de protestatari s-a încadrat în prevederile legale, restul membrilor F.S.L.I. Petrol-Energie fiind solidari prin susținerea arătată în mediul digital.

FEDERAȚIA SINDICATELOR LIBERE și INDEPENDENTE PETROL-ENERGIE (F.S.L.I. PETROL-ENERGIE) reunește pe baza liberului consimțământ Sindicatele Libere Independente, Asociațiile și Ligile cu caracter apolitic din cadrul Industriei Petroliere din Romania, care au dobândit în prealabil personalitate juridică și care se angajează să respecte Statutul Federației. La mai bine de 30 de ani de la înființare, F.S.L.I. PETROL-ENERGIE luptă și acum pentru reprezentare, pentru demnitate și respect la locul de muncă, și, foarte important, pentru șanse de evoluție, de creștere profesională, pentru asigurarea pensiei și pentru venituri echitabile. Determinarea și grija față de oameni ale F.S.L.I. PETROL-ENERGIE sunt recunoscute și de organisme sindicale naționale și internaționale de prestigiu la care suntem afiliați: C.N.S.L.R. Frăția, Federația Internațională IndustriAll G.U., Federația Europeană IndustriAll E.U.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO OMV Petrom, GSP și Rafinăria Petrobrazi, pichetate din nou. „La voi s-a auzit de DNA?”

  • sâmbătă, 20 martie 2021 la 21:07
    Permalink

    onv mafioti alianta cu securistul de comanescu oameni neplatiti de 6luni

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.