VIDEO Ochiuleț (USR Constanța): „Prețul locurilor de parcare trebuie DIMINUAT! Cu PNL Constanța avem o relație bună, cu administrația Chițac nu prea…”

Consilierii locali municipali ai USR Constanța se pregătesc să modifice radical regulamentul parcărilor. Recent, au anunțat depunerea unor amendamente în acest sens și, concomitent, au organizat întruniri de cartier cu cetățenii. Potrivit consilierului local municipal Mihai Ochiuleț, primele 4-5 luni de coabitare cu PNL au fost un el fel de lună de miere, însă, ulterior, după introducerea noii organigrame și a valului de regulamente și sensuri unice fără studiu de impact, relația s-a deteriorat simțitor. Ochiuleț ne-a precizat faptul că, în general, cu consilierii PNL relația este una bună, mai puțin cu… administrația, respectiv primarul Vergil Chițac și camarila Felicia Ovanesian și Horia Constantinescu.

În privința regulamentului parcărilor, Mihai Ochiuleț susține că modificările propuse sunt radicale – cum ar fi introducerea stațiunii Mamaia în zona 2 – cu o serie de excepții – iar tariful în mod clar trebuie diminuat:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

3 comentarii la „VIDEO Ochiuleț (USR Constanța): „Prețul locurilor de parcare trebuie DIMINUAT! Cu PNL Constanța avem o relație bună, cu administrația Chițac nu prea…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *