VIDEO O lună de la incendiul de la Boli Infecțioase. Aelenei (AUR): „Se MOARE la Constanța, pentru că un primar liberal a ales să ABANDONEZE TOTAL singurul spital abilitat să gestioneze cazurile de covid!”

E clar pentru toată lumea, mai puțin pentru procuratură: primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, are o satisfacție morbidă să asiste la cum mor constănțenii prin spitalele județului, pentru că nu are nici cea mai mică intenție să repare Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța și, concomitent, lasă pe drumuri aproximativ 300 de cadre medicale. La exact o lună de la incendiul de la unitatea spitalicească, primarul nu a avut nici o inițiativă în sensul redeschiderii Spitalului. Mai mult, în mod cinic, în ședința de vineri a Consiliului Local Municipal, a aprobat fondurile pentru… senzorii de incendiu.

Între timp, spitalul rămâne sigilat, cadrele medicale pe drumuri, toate acestea în plin val patru și se totala indiferență a unui primar arogant. Pe acest fond, senatorul constănțean al AUR, Evdochia Aelenei – fost cadru medical – a avut o declarație politică în Parlament, unde a tras un serios semnal de alarmă:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO O lună de la incendiul de la Boli Infecțioase. Aelenei (AUR): „Se MOARE la Constanța, pentru că un primar liberal a ales să ABANDONEZE TOTAL singurul spital abilitat să gestioneze cazurile de covid!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *