VIDEO Nici o surpriză din partea USR: Susținere pentru IOHANNIS în turul doi. Negoi (USR Constanța): „Trecem peste frământări și ne pregătim pentru alegerile locale”

USR-iștii constănțeni încă nu înțeleg ce s-a întâmplat în turul 1 al alegerilor prezidențiale. Un scor neașteptat de slab, surprinzător atât pentru partid cât și pentru votanții USR. Președintele USR Constanța, Remus Negoi, alături de deputatul Stelian Ion, senatorul Ramona Nicoleta Dinu și președintele organizației municipale, Dumitru Caragheorghe, au organizat, joi, o conferință de presă în cadrul căreia au făcut o scurtă radiografie a alegerilor prezidențiale. Totodată, în ciuda loviturii primită de USR, oamenii lui Dan Barna sunt hotărâți să se scuture și să se mobilizeze pentru alegerile locale din primăvara anului viitor.

CITEȘTE ȘI:

Stelian Ion e hotărât: PSD va pierde municipiul și județul Constanța în 2020

Dacă Remus Negoi este mai optimist, Stelian Ion a admis faptul că rezultatul de la prezidențiale a fost unul slăbuț. Totodată, deputatul este convins că, la alegerile locale, PSD va pierde atât municipiul cât și județul Constanța. Evident, USR nu oferă nici o surpriză: în turul doi, susținerea va fi pentru Klaus Iohannis.

Din perspectiva senatorului Ramona Nicoleta Dinu, explicația pentru rezultatele de la alegerile prezidențiale este simplă: USR este puternică atunci când suntem toți, de data aceasta fiind vorba de alegeri pe persoană.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *