VIDEO Negoi (USR): „Încurajând protestele împotriva măsurilor de combatere a epidemiei, partidele de opoziție pun în PERICOL vieţile a sute de mii de români”

Senatorul constănțean al USR-PLUS Remus Negoi a avut o declarație politică în Parlament și, de la tribuna Senatului, a subliniat că partidele de opoziție, PSD și AUR, susțin protestele din aceste zile, punând astfel în pericol viețile a sute de mii de români. Amintim că între USR-PLUS și AUR se duce un meci greu, de mari dispute politice, iar tensiunea a escaladat marți seară, când protestatarii de la Constanța au pichetat sediul USR.

Am vorbit astăzi, în faţa Senatului, într-o declaraţie politică, despre recentele proteste împotriva medicilor şi a măsurilor sanitare şi despre lipsa de responsabilitate şi implicarea directă a PSD şi AUR. Acest mod populist şi iresponsabil de a face politică pune în pericol sănătatea şi vieţile oamenilor. Suntem într-o perioadă dificilă, în care tuturor ne este greu, iar respecarea regulilor poate face diferenţa între viaţă şi moarte. În aceste condiţii, este de neînţeles cum opoziţia se foloseşte de nemulţumirile oamenilor pentru a-şi construi imaginea pe suferinţa unei naţiuni, iar reprezentanţii AUR urlă în stradă lozinci lipsite de conţinut. Pe de altă parte, niciun specialist în medicină din rândul PSD nu a luat atitudine împotriva discursurilor contra sănătății publice şi nu a contracarat accesele extremiste ale colegilor din opoziţie. Sub nicio formă, nu vom accepta ca astfel de poziții să afecteze respectarea regulilor, pentru că sănătatea României depinde de sănătatea fiecărui român”, a transmis Remus Negoi:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *