VIDEO Negoi (USR Constanța): „NU mai există protocolul cu PNL! E doar o colaborare. Avem PIEDICI de tot felul de la primar și aroganțe de la city-manager. Doar când au nevoie de voturile noastre își îndulcesc glasul…”

S-a încheiat sesiunea parlamentară, aleșii fiind astfel în vacanță, până în toamnă. Senatorul constănțean al USR, Remus Negoi, susține însă faptul că vacanța este pe hârtie, pentru că avem și o sesiune extraordinară. Negoi însă se plânge de faptul că Parlamentul a devenit un fel de anexă a Guvernului, acest Guvern de 50 de bani, care „încearcă prin inflația de OUG să își impună supremația a tot ce înseamnă legiferare”.

În ceea ce privește proiectul de modificare a Codului Fiscal, senatorul Negoi este cel mai dezamăgit în privința impozitării HoReCa și a criticat faptul că încă nu s-au eliminat pensiile speciale. De asemenea, numărul de bugetari a crescut cu 13.000 de noi posturi – în doar șase luni, adică pile și relații ale PNL și PSD.

Politic vorbind, plecarea lui Dacian Cioloș din USR a zguduit un pic Uniunea, însă senatorul Negoi consideră că partidul se va consolida, mai ales după alegerile interne, iar o eventuală revenire a europarlamentarului nu se va mai face cu negocieri, întrucât acesta va veni pe șantaj. La nivel local, alianța cu PNL nu mai există oficial, fiind vorba doar de o colaborare punctuală cu organizația PNL, nu însă și cu primarul Vergil Chițac și city-managerul Felicia Ovanesian. Despre cei doi, Negoi precizează că din partea lor vin numai piedici și blocaje. De asemenea, parlamentarul constănțean a deplâns și situația în care a ajuns stațiunea Mamaia.

Va mai exista o colaborare între USR și PNL la Constanța, din momentul electoral 2024? Fie la nivel de municipiul Constanța, fie că este vorba de… Agigea ș.a.? Despre aceasta și multe altele, senatorul Remus Negoi a fost amabil să ne explice în cadrul unui interviu:

https://www.youtube.com/watch?v=Nur_r4_023w
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *