VIDEO Murad finanțează 15 afaceri la cheie și se… ferește de politică: „Primarii ar trebui să ajute un pic. Am crezut că Chițac, dacă are sprijinul Ambasadei SUA și are informații, vrea să facă ceva. Aștept să se apuce”

Omul de afaceri Mohammad Murad a transmis recent că este în căutarea a 15 manageri pentru 15 afaceri la cheie. Doritorii sunt invitați să trimită un CV în vederea selectării. Proprietarul lanțului de hoteluri Phoenicia scoate pe piață un proiect de cinci milioane de euro pentru o serie de persoane ambițioase, oneste și pregătite de muncă și anunțul oficial a fost făcut miercuri, în cadrul unui eveniment organizat la Phoenicia Resort din nordul stațiunii Mamaia.

La evenimentul de miercuri au mai participat și o serie de politicieni, doar de la PSD, precum primarii Mariana Gâju și Florin Chelaru sau parlamentarii Felix Stroe, Marius Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci. De altfel, Murad, care a precizat că – chiar dacă anul trecut am fost un pic galben – este dezamăgit de faptul că nici un om de la putere nu a dorit să vină.

psd
https://www.youtube.com/watch?v=m2u6EloFVjM

Domeniile în care Mohammad Murad va investi sunt: școală de artă, fabrică de pâine în Mangalia, spălătorie pentru Horeca, sere, casă de modă, laborator cofetărie/patiserie, mobilier la comandă, distribuție ceramică, mic mobilier, plante-flori-grădină, cabinet stomatologic, agenție de turism magazine de lumini și decorațiuni interioare, fermă de pui/curcani bio, atelier de confecție Horeca și organizare evenimente.

La evenimentul de la Phoenicia, investitorul libanez s-a arătat contrariat de faptul că la Cluj se poate, dar la Constanța nu se poate. De ce? S-a întrebat Murad, care și-a răspuns singur: Pauză!

https://www.youtube.com/watch?v=UXu6cvs7G9E

Nu mi-e frică de MAI și DNA!

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, i-a mulțumit lui Murad pentru investițiile din ultimii ani și l-a asigurat pe libanez de sprijin și pe viitor:

https://www.youtube.com/watch?v=JUFuedl8Zks

Murad, însă, nu a fost tolerant cu politicienii în general și cu puterea în mod special. Într-o scurtă trecere în revistă a experienței sale politice, a punctat faptul că nu mi-e frică de MAI, aluzie la faptul că alegerile locale de anul trecut de la Mangalia le-a pierdut în fața liberalului Cristian Radu care au avut un episod de anvergură națională chiar în ziua alegerilor și despre care se vorbește că a fost vorba de intervenția cadrelor Ministerului Afacerilor Interne. De asemenea, Murad a subliniat că nu mi-e frică nici de DNA. În aceeași notă politică, investitorul libanez s-a referit și la primarul Constanței, Vergil Chițac, despre care a spus tranșant că „eu am crezut că dacă are sprijinul ambasadorului SUA și are acces la informații poate să facă ceva. Încă aștept să se apuce…”.

Cei care se simt pregătiți și capabili să administreze eficient aceste afaceri pot trimite CV la o adresă de mail atelieruldeafaceri@phoenicia.ro. După selecția inițială, se va forma o comisie de analiză și se vor realiza o serie de interviuri în urma cărora vor fi stabiliți cei 15 viitori manageri. Experiența nu este obligatorie! Nu se cere experiență într-un anume domeniu, se cere doar ambiție și seriozitate. Se caută oameni de încredere capabili să gestioneze diverse situații și dornici să evolueze. Vor fi asigurate două componente importante: 2.000 de euro lunar și un procent, care poate varia între 20% și 50% din profit. Termenul în care toate cele 15 proiecte de afaceri vor fi funcționale este luna mai 2022. De altfel, Mohammad, Murad lansează o provocare către administrațiile locale din județul Constanța, dar și către oamenii de afaceri din zonă să sprijine oamenii cu inițiativă și cu ambiție, pentru că numai în acest fel se va putea construi pe o bază solidă un viitor frumos pentru generațiile următoare.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “VIDEO Murad finanțează 15 afaceri la cheie și se… ferește de politică: „Primarii ar trebui să ajute un pic. Am crezut că Chițac, dacă are sprijinul Ambasadei SUA și are informații, vrea să facă ceva. Aștept să se apuce”

  • miercuri, 25 august 2021 la 19:30
    Permalink

    cladirile vechi din aprpierea Cazinoului va rog nu le lasati sa se dostruga de tot
    nu construiti blocuri in locuri lor

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *