VIDEO Mohammad Murad, REȚINUT de Poliție! Reacția milionarului

Mohammad Murad, candidatul independent sprijinit de PSD la Primăria Mangalia, a fost prins de polițiști în timp ce dădea mită electorală oamenilor chiar în ziua votului. Candidatul scotea banii din portbagaj și îi înmâna alegătorilor, mituindu-i să îl voteze la alegerile locale 2020.

Murad este deja la a treia cercetare penală pentru încălcarea legislației electorale prin coruperea alegătorilor. Înconjurat de polițiști, Murad a început să strige că aceștia sunt mână în mână cu actualul primar, Cristian Radu și că ați sărăcit țara, care nu mai are locuri de muncă:

„În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul. În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța, care au mai adăugat că autoturismul a fost oprit pentru un control de rutină.

După ce a fost audiat, Mohammad Murad a explicat pe rețelele de socializare că, bineînțeles, totul este o făcătură:

„Ne-au oprit 2-3 mașini, au fost controlate și am văzut că este un întreg sistem împotriva mea. Eu am venit cu gânduri bune, că depun tot efortul să scot orașul din mizeria în care se află. Toate site-urile spun că am fost arestat. Sunt aici, nu știu dacă sunt arestat… dar minciunile pe care le face Cristian Radu de ani de zile duce la acest dezastru în care mangalioții nu mai vor să trăiască. (…) Din păcate, procurorul șef din Mangalia este implicat direct în această mizerie. Soțul doamnei procuror care cred că e o femeie respectată, dar este pe locul 2 pe listele de consilieri după actualul primar. Cum vi se pare? Am făcut adresă direct la MAI. Această temă dată de sus, chiar de la domnul Orban… spun că orașul suferă de sărăcie, are foarte multe probleme, de opt ani orașul e furat, distrus, condus de 8 ani de o gașcă de șmecheri, mână în mână cu Cristian Radu”, a spus Mohammad Murad.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.