Spread the love

Declarații furtunoase miercuri seară la Constanța, cu prilejul conferinței regionale a PRO România, în cadrul căreia s-au anunțat candidații partidului din această zonă pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI:

Percepția general valabilă este legată de faptul că PRO România, fiind de centru-stânga, va fi aliatul natural al PSD. Victor Ponta a deschis evenimentul de la Constanța și a îngropat definitiv această idee, mai ales pentru alegerile locale.

CITEȘTE ȘI:

Ponta a precizat faptul că „nu am făcut PRO România ca să fiu anexa PSD”, iar pe cei prezenți în sală i-a îndemnat să… lupte pentru ei, în contextul în care la alegerile europarlamentare și prezidențiale „ați muncit pentru alții”, cu referire la Mihai Tudose, europarlamentar plecat la PSD și Mircea Diaconu, candidat PRO România și ALDE la prezidențiale.

Atacurile la PNL și PSD au continuat și au culminat, în special la adresa PSD, prin Mircea Titus Dobre. Deputatul constănțean, fost ministru PSD, plecat din cauza lui Liviu Dragnea din partid, a lăsat colegialitatea din trecut la o parte și s-a dezlănțuit pe primarul Decebal Făgădău, pe care l-a tăvălit în absolut orice context: Cazinou, Sala Polivalentă, învățământul constănțean ș.a.m.d. Dobre nu a ezitat să îl ironizeze pe Făgădău, susținând că „pavelele și bordurile” nu sunt proiecte mari și că Primăria Constanța a studiat programul lansat de PRO România la alegerile europarlamentare, dar „s-a oprit la primul punct”. Discursul lui Dobre s-a încheiat cu un atac împotriva președintelui Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, arătând faptul că „va veni în campanie cu un proiect pe hârtie”.

Candidatul desemnat al PRO România pentru Consiliul Județean este Răzvan Filipescu, secretar general al partidului.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *