VIDEO Ministerul de Interne, în pregătiri pentru sezonul estival. Carmen Dan, la Constanța, face apel la sprijinul ONG-urilor în lupta antidrog

Sezonul estival 2019 este foarte aproape de start și, pe cale de consecință, autoritățile trebuie să se mobilizeze în conformitate cu cerințele perioadei. Astfel, într-o scurtă vizită de lucru, vineri, la Constanța, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a dorit să se asigure că nivelul de pregătire al cadrelor MAI va fi satisfăcător pentru cetățeni. Totodată, pe lângă șefii structurilor de forță ale județului, la discuții au mai participat prefectul Dan Jeacă și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

CITEȘTE ȘI:

„O întâlnire de lucru cu reprezentanții structurilor ministerului, pentru a ne asigura că suntem bine pregătiți pentru sezonul estival. Este deja în practica conducerii ministerului să ne preocupăm în această perioadă și să ne asigurăm că avem acel nivel de pregătire satisfăcător, în primul rând, pentru cetățeni, pentru că lor li se adresează serviciile pe care le prestează angajații ministerului. M-a interesat să știu că suntem bine organizați și bine pregătiți pe două componente. O componentă importantă pentru mine este aceea a prevenirii și a combaterii traficului și consumului de stupefiante. (…) Profit de acest prilej să solicit ONG-urilor de profil să ne sprijine și să ne ajute. Avem deschidere să colaborăm și cu voluntari, tocmai pentru că eu cred că efortul trebuie să fie major! Aceste aparate există deja și suntem pregătiți să suplimentăm numărul acestora în funcție de solicitările care ni se transmit”, a spus ministrul Carmen Dan.

Aparatele invocate de ministru, aflate deja, în dotarea agenților Serviciului Rutier, sunt de testare în trafic a șoferilor care au consumat stupefiante și psihotrope:

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.