VIDEO Mașini electrice, pe străzile Constanței! Făgădău lansează un program ambițios: „Acest sistem nu va fi o modă de moment, ci un stil de viață!”

Primăria Municipiului Constanța și Banca Comercială Română au lansat, oficial, primul serviciu de car sharing 100% electric din orașul nostru. Constanța este, de altfel, al doilea oraș, după București, care implementează acest sistem.

Lansarea a avut loc pe bulevardul Regina Elisabeta, în fața Farului Genovez, în prezența primarului municipiului, Decebal Făgădău, a lui Ionuț Stanimir și Anamaria Mișa (ambii din partea BCR) și a lui Radu Papuc, managing partner BCR eGo.

BCR eGo, acest nou model de furnizare servicii de mobilitate din România este oferit de o bancă și utilizează exclusiv vehicule electrice premium – BMW i3 și pot fi închiriate atât de persoane juridice cât și de persoane fizice.

Primarul Decebal Făgădău a punctat faptul că lansarea de luni se înscrie în „Săptămâna europeană a mobilității”, care a început astăzi și la care s-a alăturat și Primăria Constanța:

Potrivit primarului Decebal Făgădău, aceste autovehicule vor putea fi parcate gratuit în orașul Constanța, tocmai pentru ca acest sistem să fie încurajat, în detrimentul autovehiculelor clasice pe bază de combustibili:

Radu Papuc a arătat faptul că, odată cu implementarea acestui sistem, cardul bancar primește o nouă… utilitate, acesta devenind, practic, cheia autoturismului:

Toate detaliile despre proiectul privind sistemul de car sharing 100% electric sunt disponibile AICI!

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *