VIDEO Lupu (PNL Constanța) propune înființarea Forumului Minorităților, în cadrul CJC: „Problemele lor trebuie cunoscute și rezolvate”

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă; candidații la Consiliul Județean – Mihai Lupu și pentru Primăria Constanța – Vergil Chițac au încheiat un acord politic cu Uniunea Democrată a Turco-Tătarilor Musulmani din România. Cei trei lideri liberali, alături de președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, au organizat joi o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat, oficial, funcționalitatea acestui protocol.

Ideea este lansată de Mihai Lupu și adresată minorităților din județul Constanța, în scopul atragerii acestora în actul guvernării locale și pentru, evident, o reprezentativitate administrativă eficientă. În cadrul conferinței de joi, Lupu a făcut referiri la o comunitate anume – cea romă – care, după 30 de ani, nu este încă pe deplin integrată în realitățile societății românești. Evident, pe lângă turco-tătari, apelul candidatului liberal este valabil și pentru celelalte minorități: greci, lipoveni, turci ș.a.m.d.:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *