Spread the love

Poliția constănțeană pare tot mai depășită în privința menținerii și siguranței ordinii publice. Sub mandatul lui Constantin Dancu la IPJ Constanța, în ultima perioadă avem situații tot mai incredibile: polițiști internați la Palazu, secții de Poliție închise, polițiști care lucrează în container ș.a.m.d.

Ultima bătaie în public a clanurilor interlope avusese loc, la Constanța, în 2006. Ceea ce nu trebuia să se mai întâmple, s-a întâmplat în decembrie 2018, într-un centru comercial din municipiul Constanța, în dezmățul violent al clanurilor fiind dărâmat un cărucior cu un bebeluș în el.

Între timp, de ordine publică aproape că nici nu mai poate fi vorba în Constanța. Duminică seară, în parcul Dragoslavele din municipiu, aproximativ 60 de persoane s-au strâns pentru a organiza… bătăi de stradă! Persoanele care ne-au trimis filmările ne-au precizat faptul că luptele în cauză nu sunt o premieră:

„Sunt cam 50-60 de copii, pentru că 90% dintre ei nu au mai mult de 17 ani. A mai fost o dată o astfel de organizare, în vară, acum s-au strâns iar”.

Din secvențele video se observă că participă nu doar adolescenți, ci și copii mici.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

One thought on “VIDEO LUPTE DE STRADĂ organizate ÎN PARC, la Constanța!”

  1. Pai fisa postului politistului local s-a modificat in -parcangiu-, nu mai au timp de altceva. Important in constanta e sa parchezi unde trebuie, ce faci in rest .. treaba ta, nu intereseaza pe nimeni. Au rasarit iar cersetorii pe la semafoare, bataile astea dintre neanderthali, pe faleza si in parc iti e frica sa te mai plimbi noaptea. Dar ai grija unde parchezi ca esti ars !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *