VIDEO Lecție de politică: AUR Constanța, sprijin pentru polițiști: „Suntem ALĂTURI de cei care ne-au AMENDAT!”

Soarta e grea pentru partidele neparlamentare, care sunt blocate în campaniile electorale de numărul mare de semnături de strâns, de accesul greoi în mass-media și de șicanarea guvernării – indiferent de culoarea ei politică. A simțit-o din plin Alianța pentru Unirea Românilor, care a trecut prin proba de foc și a intrat în Parlament. Astăzi, militanții AUR nu mai sunt avertizați sau amendați de nimeni, pentru că sunt parte importantă a actualului Legislativ.

Polițiștii constănțeni afiliați la SNPPC au pichetat joi Instituția Prefectului Constanța, în intervalul 14:00-16:00. Aceștia au solicitat, printre altele, majorarea salariului minim pe economie într-un mod corect, onest și realist, raportat la nivelul producției din România, anularea/abrogarea/respingerea OUG 226/2020 care a înghețat veniturile bugetarilor și ale pensionarilor, respectarea și aplicarea întocmai a Legii 153/2017 a salarizării bugetarilor și acordarea unui supliment salarial pentru risc medical și angajaților din Ministerul Afacerilor Interne, aflați în prima linie, care își expun zilnic sănătatea acestui pericol.

La eveniment au participat și cei de la AUR Constanța – formațiune care a trimis patru parlamentari la București, printre care și deputatul Viorel Dumitru Focșa. Acesta a arătat că, în ciuda șicanărilor oamenilor legii din timpul campaniei electorale, partidul AUR este alături și de polițiștii și jandarmii care au veniturile înghețate și munca lor nu este apreciată de guvernare. Amintim că, în timpul campaniei electorale pentru Parlamentul României, AUR Constanța a avut, spre deosebire de celelalte partide, o prezență activă în stradă, fiind și cauza pentru care a fost constant în atenția Poliției și a Jandarmeriei. Focșa și-a exprimat cu prilejul protestului polițiștiilor sprijinul AUR pentru forțele de ordine:

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *