VIDEO KCTV Cumpăna transmite despre… cimitir. Război Gâju – USR, pentru morții din comună

De la o vreme, la Cumpăna se întâmplă ca în Coreea de Nord. Nu facem referire doar la modul de manifestare a administrației locale, ci și la faptul că informația în comună este transmisă exact ca la Televiziunea Centrală Nord-Coreeană, KCTV.

kctv 1

Primarul Mariana Gâju, în persoană, și-a asumat rolul de prezentator al războiului pentru victoria proletariatului și, în urmă cu câteva zile, s-a dezlănțuit pe USR-iștii din localitate.

Unitatea spitalicească Centrul de îngrijiri paliative Victoria funcționează din ianuarie 2018 în comuna Cumpăna. Este deținută de familia Braga și asigură tratament paliativ pentru pacienții cu boli oncologice, boli neuorologice, accidente vascularecerebrale în stadii avansate, scleroză multiplă, boala Parkinson în stadiu avansat, demență ș.a. În prezent, familia Braga militează pentru USR la aceste alegeri și experiențele trecute cu administrația locală se ciocnesc… cu răsunet.

Zilele trecute, Mariana Gâju s-a dezlănțuit pe familia Braga, despre care a spus că cei mai mulți oameni mor în Cumpăna la centrul familiei Braga. Cu alte cuvinte, Gâju sugerează că acest centru ar fi un fel de crematoriu, dar care trebuie să existe, deși nu este bun…

„În 2018, din 248 de persoane decedate, 134 sunt decedate în acel centru care nu are nici un locuitor al comunei Cumpăna spitalizat în 2018. Sunt internați contra-cost”, a spus Gâju.

Despre circul USR-isto – PSD pentru morții din comuna Cumpăna, de la min. 4:

mitir

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *